Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna ale...

OBGRYZAM PAZURKI !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość piękna ale...

jestem już dorosła(23 lata) a mimo to nadal (od zawsze!!!!!) obgryzam paznokcie. ten nałóg chodzi za mną jak cień. to juz nawet nie wypada, jest nieestetyczne i nie pasuje do kobiety:/ nie wiem, moze znacie jakis sposób ABY PRZESTAĆ??????????????????? dodam ze jesli paznokcie sa juz krotki, biore sie za skorki ktore cholernie potem pieką :( i tak np.teraz tz siedze z palcem w buzi.....dramat

Wiem ,że to trochę drastyczne ale najlepiej miec przez pewien czas tipsy. Ich nie da sie obgryzać więc nawyk przechodzi.

Gość nienrmalna
zgadzam sie.Załozyłam i mam już 5 swoich długich paznokci;)

Gość piekna ale..
ale slyszalam o jakichs specyfikach ktorych sie smaruje pazurki i to pomaga w zaprzestaniu obrgryzania....czy ktos to robił?

No sa płyny dla ludzi obgryzajacych paznokcje(apteka, sklep z kosmetykami , markety) ale slyszalam ze to jest dobre ale do momentu, slyszalam tez ze niektorzy smaruja lakierem paznokcje i na to sypia pieprz tak aby smak popsuc, ale dziewczyny Ci dobrze radza lepiej tipsy bo najwieksi obgryzacze mowia ze te sposoby to tylko na poczatku działaja. Wiec proboj powodzenia.:)

Gość piękna ale...
tipsy spoko,no ale jest druga strona medalu....jakie??????????????? takie sklepowe z klejem za 2,50?:) heheh czy jakies takie u kosmetyczki.?

Gość boshhhh
tylko tipsy - u kosmetyczki, nie ze sklepu :) choć znam pannę która i takie obgryzła (plastkiki!!! :) ) ale... nie masz nic do stracenia - obgryzione i tak są zniszczone, dużo Ci nie spiłuje bo nie ma z czego, więc żelki albo akryle i Twoje naturalne pod nimi odrosną na onecie jest sporo "paznokciowych" blogów - są zdjęcia przed i po założeniu tipsów i naprawdę NIEZŁE efekty są pozdrawiam:)

Gość magda28w
Ja mam 28 lat i też jeszcze obgryzam:) Kurde juz próbowałam wszystkiego nawet lakierów gorzkich do czasu spoko potem sie przyzwyczajasz do smaku i nan nowo!Nawet mój mąż jak widział to leje mnie po rękach:)Ale chyba w końcu sie zdecyduje na tipsy bo juz sama nie wiem!

Gość piękna ale..
no to chyba sobie zafunduje takie bajerko na sylwestra:) tylko ze ja ubieram sie na luzie bardziej a takie tipsy pasują mi bardziej do jakiejś lali....nie wiem kurde, cos poradzic musze bo mam wrazenie ze od tego natretnego obgryzania to mi sie zeby krzywią:)

Gość karolinka-wawa
to staniesz sie teraz laseczką hihihi nie masz wyjscia jak chcesz miec ladne pazurki