Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adadaaa

Czy wziąć POSTINOR?? Czy jest sens?

Polecane posty

Gość adadaaa

Wczoraj kochałam się z facetem. Tak bardzo spontanicznie :) Bez zabezpieczenia...ale to było silniejsze ode mnie... Wczoraj był 25 dzień cyklu, czyli na dniach powinnam dostać okres. Zwykle mam 27-29 dnia cyklu. Nie skończył we mnie. Czy wziąć postinor? Kiedyś już brałam postinor (miałam dni płodne podczas stosunku) ale strasznie się po nim czułam... mialam mdłości, strasznie bolał mnie brzuch, ból tak dziwny,że aż do nieopisania... i co mam teraz zrobić? dmuchać na zimne?

Gość twigusia
nie brac

Gość adadaaa
myślicie,że nie ma szansy?? boję się ryzykować :(

Gość ala1234
mialam podobny problem z powstrzymaniem sie :) to byl 8 dzien cyklu ale kto wie czy to byly nie plodne bo skonczylam wlasnie brac tabsy i rowniez wczesniej jak ty zazylam postinor wiec mam strasznie rozregulowany cykl.......postinoru nie wzielam bo to straszne g.... facet byl we mnie kilka sekund ale nie sonczyl we mnie.terraz cierpliwie czekam na okrees :)

Gość nie jestes w ciazy jesli
masz regularne cykle, i jak sama twierdzisz nie konczyl w tobie, to mysle, ze nie ma sensu brac postinoru!!!

Gość adadaaa
nie wzięłam postinoru! okres dostałam wczoraj , czyli niecałe dwa dni po stosunku :) buziaki! Ala trzymam kciuki :) Ja też miałam strasznie rozregulowany cykl po postinorze! :)