Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrty65gh522e2

Badanie poziomu hormonów u endokrynologa

Polecane posty

Gość hrty65gh522e2

Czy miał ktos robilone takie badanie?Ile to kosztuje w prywatnym gabinecie? Czy endokrynolog moze wypisac tabletki hormonalne np. Diane 35 ? Z góry dziękuje za odpowiedzi ;):):):)i Pozdrawiam

Gość a jakie
hormony chcesz zbadać?

Gość hrty65gh522e2
odpowiedzialne za trądzik...

Gość a jakie
Ja zwykle miałam zlecane badania hormonalne przez ginka, progesteron, estradiol, testosteron, androstedion (to się chyba robi przy trądziku), prolaktyna, to są niestety dość drogie badania, na stronach laboratiów analitycznych powinnaś znaleźć ceny, zwykle za jeden 30-35zł

Gość ciekawska Ania
ja miałam robine badania takie: prolaktyna tsh testosteron shbg lh fsh mocz zapłaciłam 179 zł jak dobrze pamiętam było to na początku roku,lekarz kasuje mnie za wizyte 50 zł Jezeli chodzi o badanie przecież nie wszysy maja takie same,zależy co Ci dolega.

Gość a jakie
jeżeli jesteś z Warszawy, to mogę Ci polecić laboratorium Nadzieja na Wilczej, robią szybko i porządnie, są b. mili, robiłam też w innych miejscach, ale z tamtego jestem najbardziej zadowolona

Gość hrty65gh522e2
o kurde ;/ nie myslalam ze to takie drogie.. ale mam taka masakre na twarzy ze juz mi wszystko jedno..wszyscy mi radza żebym zaczeła brać Diane 35 wiadomo ze gin. może mi ja wypisac ale ponoc najpierw jest lepiej zbadac hormony.

Gość hrty65gh522e2
czytalam o Diane ..duzo;]

Gość endi
dziewczyny a którym dniu cyklu robie sie te badania? bo słyszałam ze w róznych dniach liczac od pierwszego dnia okresu ja ide w styczniu

Gość do endi
to chyba zależy, pod jakim kątem je badamy, ja zawsze robiłam je ok. 22-25 dnia cyklu

Gość endi
chodzi mi o badania pod katem tradziku juz nie moge sie doczekac kiedy je zrobie

Gość a ja bylam u gina
i dal mi skierowanie na bezplatne badanie hormonow płciowych, chyba ich wszystkich 5-6. Są w normie.

Gość endi
dostałam skierowanie tylko na testosteron bo na inne fundusz zdrowia nie stac

Gość alloe
a znacie jakiegos dobrego endokrynologa w okolicach sląska (ka-ce, Gliowioce, Zabrze czy Bytom)???

Gość HERO
gdzie moge pojsc na badanie hormonow prywatnie w kierunku pogarszającej sie cery? I ktore hormony mam zbadac? Jestem teraz w 24 dc.