Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mandarynka1986

Dajcie za soba zatesknic Na razie pomaga

Polecane posty

Zrobilam maly eksperyment :) Polegal on na tym ze przez caly weekend nie odzywalam sie do mojego bylego z ktorym bylam 4 lata... Do tej pory blagalam, prosilam itd. Przynosilo odwrotny skutek i bylo coraz gorzej. Kiedy przestalam pisac i dzwonic on po 3 dnich powiedzial mi ze za mna teskni :) i to bardzo...Ma kogos innego od 3 tyg ale ciagle ja porownuje ze mna i mu z tym zle. Mysle ze probuje o mnie na sile zapomniec. Ale jesli tak jest to niedlugo zrozumie ze ona to nie ja :) Juz zaczyna to rozumiec :) Pytanie tylko czy jestesmy dla siebie...Czas pokaze...

Gość ania12345
trzymam kciuki : )

Gość przestraszona
nie wiem czy to pomoze ale sprobuje... rzeczywiscie trzeba miec silna wole ktorej u mnie brak ale sprobowac zawsze mozna. ja mam podobny problem...tydzien albo dwa temu chlopak na ktorym mi naprawde,naprawde zalezy powiedzial ze jestesmy razem wszystkim to oglosil...a ostatnio zachowuje sie takjakby mnie unikal wczoraj napisalam ze jak nie moze,nie chce byc ze mna i sie ze mna spotykac to wystarczy powiedziec a on odpisal:' dzieki za zrozumienie' smieszne :( nie tego oczekiwalam... ale juz napoczatku tak bylo ze kiedy nie zwracalam na niego uwagi to potem wyszlo ze jestesmy razem i jest o mnie zazdrosny...wiec moze...

Gość Ciekawe czy pomaga
również w stosunku do kobiet.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
pomaga