Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna19

mam 19 lat,nigdy nie mialam chlopaka. czy jest nas więcej???

Polecane posty

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
poszukaj kogos na sympatii www.sympatia.pl trzeba wykupic abonament - ja tak znalazłam faceta ale szukalam na tej sympatii 2 miesiace zanim trafiłam na wartosciowego, aha mam 22 lata

Gość sexsowne stringi
do "do samotna 19" -> moim zdaniem to ty jesteś brzydką zakompleksiona osóbką która próbuje sobie powiększyć samoocene kosztem innych a tak naprawde siedzi na kafeteri bo jest tak wredna, bo nikt nie ma ochoty nawet z nią rozmawiać ani patrzeć na popieprzony łep. pozdro

Gość do samotna19
hihi, ale sie mylisz kochanie :) buziaczki

Gość do samotna19
Wyrazam swoje zdanie, bo moim zdaniem ona sama jest winna swojej sytuacji. Proste.

wiecie, rozwala mnie to. juz po kilku wpisach ktos moze o was powiedziec ze jestescie wredne i sie na kims wyzywacie i na pewno macie kompleksy??!?!! naprawde, ludzie nie wyrazajacie tak pochopnie swoich sądow o kims kogo nie znacie. bo nie znacie samotnej,tak jak i ja jej nie znam. ale przyjamniej jej nie oceniam.

Gość do samotna19
to bylo do mnie a nie do samotnej :)

moze masz racje,sama jestem winna:)Nie biore jak leci...może robię bład...Ale z drugiej strony,czy nie mam prawa mieć jakichkolwiek wymagań?ja chce tylko,zeby był w miare przystojny i inteligentny,tylko tyle...Ze sredniego miasta na zachodzie polski:)

Gość balsamowa
moja koleżanka ma 23 lata i nie miała nigdy faceta a jak sie do niej jakis przystawia to rzuca sie na niego,na drugi dzien unika i załuje,mowi ze nie chce z nikim byc.

Gość do samotna19
Oczywiscie, masz prawo do wszystkiego, ale przez takie wybrzydzanie tracisz, moze fajnych, chlopakow...

Gość Karooola-89
To, czy ktoś ma/ nie ma chłopaka o niczym nie świadczy. To, że inne mają, tzn. że Ty też musisz? To chyba nie znaczy, że jesteś gorsza. Warto poczekać na tego jedynego ;) Powodzenia :)

no,ale ja nie odrzucam ich po pierwszym zdaniu,daje szanse,serio.Ale nogi mi sie uginaja jak słysze \"bejbe\".Naprawde:)mam alergie na takich ludzi,nic na to nie poradze,Ale przeciez sa inni faceci,tylkoja nigdy na nich nie tyrafiam...

Gość do samotna19
Wiesz co, wszystko w swoim czasie... Widocznie Twoj czas jeszcze nie nadszedl. Ale nic straconego :) Heh, pozdrawiam :classic_cool:

na pewno ci sie napatoczy. jestes mloda i korzystaj z zycia. baw sie ile wlezie bo potem teskni sie do tych momentow.

Gość fepos
ja jestem fajny :classic_cool: i tez z zachodniej Polski. Ale Ty jestes za mloda ;)

Gość do SamotnieSamotna
Dlaczego dziwni? Sama jestes dziwna.

Ja wiem, kazdy ma taka potrzebe, ale wazne tez by byla to osoba wlasciwa. Udany zwiazek i milosc to z pewnoscia jest piekne ale tez wymaga pracy, wyrzeczen, pojsc na ustepstwa. Bardzo fajnie jest sie trzymac za reke i calowac ale juz mniej fajnie gdy trzeba ustapic czegos. A do tego trzeba juz pewnej dojrzalosci. Dlatego mowie ci nie spiesz. Na razie skup sie na nauce, znajomych, poznawaniu nowych ludzi a w ktoryms momencie zjawi sie i on. pozdrowka