Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna19

mam 19 lat,nigdy nie mialam chlopaka. czy jest nas więcej???

Polecane posty

samotna 19 -> ja mam 27 latek a moja dziewczyna 21, róznica wieku nie ma znaczenia jak dwoje ludzi sie kocha

o Boże jaka maruda :o i szuka chłopaka na siłę.... Może ci się \"napatoczy\" w wieku 30 lat...? Ale nie bo ty chcesz już natychmiast :o na zawołanie.

Gość do SamotnieSamotna
Tak, to zle. Nie pasujesz tutaj :-o

to gdzie mozna znalezc fajnych chlopakow??? biblioteka odpada. próbowalam. net jest nie do konca bezpieczny i uzaleznia. inne propozycje?????

Gość ja tez nigdy
nie mialem nikogo a mam 30 lat :)

inne propozycje? Nie szukać! TO samo cię kiedyś znajdzie. Moze dzis moze za 10 lat, w sklepie mięsnym lub w Paryżu. Idąc ulicą nie patrz na chłopaków jak na potencjalnych partnerów:o zbzikować można...

Gość Vertex
"to gdzie mozna znalezc fajnych chlopakow??" Ty mi lepiej napisz, gdzie mozna znalezc fajne dziewczyny :)

ja byłem cholernie niesmiały i to ona sprawiłą ze zrobiłem pierwszy krok, rozejrzyjciue sie może jest ktoś kto o was mysli a nie ma odwagi wykonac pierwszego kroku

Gość Vertex
"Nie szukać! TO samo cię kiedyś znajdzie" Nie znajdzie sie!!! Szczesciu trzeba wyjsc na przeciw. Bo potem wlasnie sa takie 20, 30 letnie osoby, ktore nigdy nikogo nie mialy, bo nie szukaly :/

wszystkie fajne dziewczyny siedza na kafeterii:)Taka prawda:)Bo wy fajne chłopaki ich nie zauważacie i teraz musza siedziec i się zalić:)

ja nie szukałem bo nie umiałem, miałem to szczęście że trafiłem na nią przez znajomych, gdyby nie to byłbym w podobnej sytuacji do Was dziewczyny

vertex, dokladnie. jak samo znajdzie?!!! samo przeciez nic nie przychodzi.w dodatku nie ma nic za darmo. szczesciu trzeba pomoc. pytanie jak??!!

ja poznalam w pubie. siedzial sobie z kolego przy piwku, spodobal mi sie i zapytalam czy ma zapalic (nie pale normalnie ale musialam cos wymyslec). no to on powiedzial bym sie dosiadla do niego a dzis jest moim mezem.

ale bez przesady:o szukać sobie chłopaka? Można poznawać nowych ludzi, rozwijać zainteresowania nie wiem podróżować, chodzić na imprezy ale żeby tak normalnie szukać sobie chłopaka?:D SAM się kiedyś znajdzie, mówię wam;) Tylko nie siedzcie tyle przed kompem, do ludzi!

samotna 19 chyba jestes fajną dziewczyna ale wiecej wiary w siebie, rozejrzyj sie wokoło, napewnoi są fajni faceci czasem może oni nie potrafią wyciagnac reki i trzeba im pomóc

ja tez myslałem ze sama sie znajdzie, ale to nie takie poroste, przekonałem sie ze trzeba szczesciu troche pomóc.

normalnie to do ludzi,ale swieta sa. pizga na dworze,lepiej w domu siedziec, a jak tu ludzie z podobnymi problemami to jeden wieczor warto na to stracici jeden wieczor.

Gość to rzeczywiście...
to XXI wiek a nie epoka kamienia łupanego :)

nie musisz startowac do chlopaka od razu z nastawieniem: musi byc moj. spytaj sie o godzine, pogode, tysiac innych rzeczy a facet jesli bedzie szukal towarzystwa i spodobasz musie to sam zrobi wszystko bys tak szybko nie zniknela pozdrawiam

Gość niebieska...
ja mam 18 i podonie jak Ty