Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna19

mam 19 lat,nigdy nie mialam chlopaka. czy jest nas więcej???

Polecane posty

dziewczyny dacie rade, nie głupie jesteście, wierze w was. jak ja sobie dałem rade to Wy tymbardziej

jeste jeszcze wielu fajnych facetów jak ja :) zartowałem z tym mna, alke powaznie jest wielu fajnych, naprawde i wielu wolnych !

a jak trafic na tego jedynego??metodą prób i błedów?? podchodzić do każdego i pytac o pogode??czy tylko do wesołych i przystojnych?? matko szukać mam wg jakiegos klucza czy jak??

No co ty mowisz. pelno jest fajnych i wolnych chlopakow i tak samo jak ty, szczegolnie jesli sa w podobnym do ciebiu wieku tez szukaja i rozgladaja sie za damskim towarzystwem. Wyjdzcie im na przeciw ale nie z nastawieniem ze szukacie juz sobie przyszlego meza tylko z mysla o tym ze chcecie poznac nowych znajomych, kolegow. Zapiszcie sie na jakies kursy jezyka, stowarzyszenie gdzie bedziecie mialy stycznosc z osobami o podobnych pasjach. A wtedy nie trudno juz zaczac rozmowe. Badzcie soba i usmiechajcie sie. 19 lat to piekny mlody wiek i ja w nim tez bylam singiel i staralam sie wykorzystac ten stan. Potem w ktoryms momencie spotkacie tego wlaciwego ae na razie nie ma co sie martwic.

Dobre miejsca by poznac kogos to: puby, kursy, stowarzyszenia mlodych, spotkania tematyczne, jakies kolka na waszych uczelniach, imprezy - w takich okolicznosciach kazdy szuka nowych znajomych i wtedy cokolwiek sie powie stanowi to zazwyczaj zawsze dobry pretekst by rozpoczac rozmowe

macie racje!od jutra zaczynam zachowywac się jak nowa ja!Podejde do pierwszego chłopaka na ulicy i zapytam o coś,może akurat trafie na kogoś fajnego!

samotna 19 wiecej wiary w siebie i w ludzi, dasz rade, spotkasz fajnego faceta, zycze Ci tego w Nowym 2007 roku, duzo szczescia i miłosci przede wszystkim, bedzie dobrze.

dzieki,bardzo,bardzo:)A ja Tobie życzę,no coż,skoro znalazłes miłość,to może...może szczęscia na przyszłość?:)

dziekuje samotna 19, czekam az napiszesz ze poznałaś fajnego faceta i jesteś szczesliwa :*:*:* dobranoc wszystkim

aga mam nadzieje,że Ci przejdzie..No cóż,dzieki wszystkim za podniesienie mnie na duchu,musze iść spac...Ale obiecuje,że jutro podziele się z Wami wrazeniami z poszukiwan,dobranoc;****

wsrod znajomych, podczas jakis imprez, spotkan, poza tym pisalam juz: zapisz sie na jakies kursy jezyka czy czegos innego co cie interesuje, bedziesz miala okazje spotkac ludzi o podobnych zainteresowaniach. wtedy nie bedzie juz trudno o rozmowe

aga, w sumie dobry pomysł. chyba czas wyjśc ze swej skorupy i otworzyc sie na ludzi. dzięki ci, ide wyprowadzic psa. moze wróce tu jutro. paaaaaaaaaaaaa:)

Gość tez_podobno_sama
noo dobrze ja mam skonczone 17 i tez przezywam ze nie mialam chlopaka...taa jestem mloda spoko ale wiekszosc moich kolezanek miala juz w podstawowce jakies 'pierwszem milosci', kontakty z chlopakami i bedzie pozniej jej latwiej w powaznych zwiazkach, sa tez takie ktore juz maja dziecko :/ a ja?? zadnego doswiadczenia w tych sprawach (hehe nie niemyslcie sobie przypadkiem ze tez chce byc w ciazy nie w tym rzecz ;) ) nie mam nawet rzadnycn przyjaciol wsrod chlopakow, i nie dziwie sie, po otoczeniu widze ze tylko w miare ladne dziewczyny sie z chlopakiami przyjaznia taka prawda, to wszystko kwestia wygladu, taa mowicie szukaj no ok ale do wielu moich kumpeli oni pierwsi sie odzywaja, pisza smsy zaprasza na spotkanie mnie nikt nigdy nie zaprosil i to chyba nie nastapi...

Gość Sedzia Dreed
Powiem ci tak zazwyczaj panienki w twoim wieku, szukają wysokiego bruneta, o ciemnych oczach, fajnego ubranego itp...dla was tacy są określani " fajni". Tylko , że ci fajni mogą was mieć na pęczki. W 90 % samotni wybrzydzają ze względu na wygląd, sam tak robiłem więc wiem o co chodzi...wystarczy poprostu obniżyć wymagania i odrazu kogoś znajdziesz....Nie chcesz spoko twoje prawo, ale wtedy nie żal się tu..

Gość SunGirlll
Witam! Mam 19 lat i od 5 miesięcy spotykam się z chłopakiem. Nie będę pisała Ci rzeczy typu: "nie szukaj na siłę", "pojawi się gdy będzie czas"... Ja swojego chłopaka poznałam przez internet. Pewnego dnia stwierdziłam, że nie będę robić niczego na siłę i mam dość, bo naprawdę nie szanujące siebie dziewczyny znajdują wartościowych facetów, a ja jestem sama! :/ Miałam identyczne podejście do życia tak jak Ty. Byłam załamana....chciałam się do kogoś przytulić, poczuć smak jego ust, ale nikt się nie pojawiał. Usiadłam sobie jednej nocki przed komputerem i napisałam do jakiegos chłopaczka. Los sprawił, że to był właśnie ten facet, którego teraz bardzo kocham. Jak dla mnie prawdziwy skarb! :) Jak szukałam na siłę to nikt się nie pojawiał. Dopiero jak machnęłam ręką trafiłam na mojego Misia :)

Gość zmieni się zmieni
na pewno,kiedys...moze na wiosne ;-)

kurcze,ale dupa. wyszlam do ludzi,jakżescie to radzili i jedna wielka klapa:(:(:( podeszlam do calkiem sympatycznie wyglądającego chlopaka,który (jak mi sie wydawało) usmiechal sie do mnie i zapytalam o godzine. a on mnie po prostu wysmial,pokazal na ratusz i skomentowal ze chyba slepa jestem i ze to kiepski sposob na podryw. i co?!!! zalamana jestem:( a myslalam ze zainteresowany jest:(