Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna19

mam 19 lat,nigdy nie mialam chlopaka. czy jest nas więcej???

Polecane posty

hej,hej jest tam kto?samotniesamotna Twoja historia jest....spełnieniem moich koszmarów.pewnie czułaś się okropnie...

Gość dziewczyno
nie łam się,musisz sie pogodzic z faktem,że może to nie pierwszy i nie ostatni raz!Różni są faceci na świecie,trafiłaś na głupka,ale ruszaj dalej!Nie ogladaj się za siebie,działaj,a znajdziesz tego jedynego!powodzenia!

dzięki. pocieszjące jest to co piszesz,ale to nie fair. wyszlam ze skorupy jak maly zolwik i teraz mnie silą wepchnieto do srodka. rozumiesz co mam na mysli??? :(

Gość Guuu
"a najgorsze,że ci fajni maja już dziewczyny..." ta, ja to samo mogę napisać o dziewczynach :) bo tez mi sie zdaje, ze kazda fajna dziewczyna jest zajeta :(

Gość Guuu
A z "podrywem" na "ktora godzina" to nie wiem, czy to dobry pomysl :/ Jakby ktoras dziewczyna do mnie podzeszla i spytala, to bym odpiedzial i tyle z rozmowy :/ ona by podziekowala, odeszla i koniec podrywu :o 🖐️

Gość Guuu
*odpowiedzial ;)

Gość lolita44444
ja mam 24 i nie maiłam nigdy mena , może jest ktoś chętny? jestem wykształcona , znam językim...itd

Gość Guuu
Chyba, ze ktoras ze stron ma gadane, to wtedy od pytania o godzine mozna dojsc do rozmowy o spotkaniu, itp. Ja gadki nie mam i tylko odpowiadam na zadane pytanie i papa :/

samotnieSamotna jak juz znajdziesz faceta to sie bedziesz z tego śmiać!No a poza tym nie wierze,żebyś była niesmiała,w końcu podeszłaś,prawda?:)

Jak to facet Cie wysmial? Powaznie, czy tylko sobie zmyslilas? Bo jakos trudno mi w to uwierzyc. Wysmial Cie, bo moglas zobaczyc godzine na wierzy, a nie pytac jego? Nigdy by mi to do glowy nie przyszlo, zeby kogos wysmiac. Moze byl pijany, albo nacpany?

no mi też trudno,nie chciałam być niemiła,ale tez ta historia wydaje mi sie odrobinbę naciągana.....

trzeba było to przeżyć. naciągane, dla was wszystko naciągane jest!! człowiek się żali, smutno mu a oni po nim jadą, że sobie wymyślił!!! to okrutne!! :( nie wyglądał na pijnaego ani na naćpanego. przecież sami piszecie, że ludzie różni są.

Gość pseudonim azor
ludzie piszcie,bo nudno

kurcze mam wrażenie że to źle, że jestem taka wrażliwa na ocenę i słowa innych. jezuśku, wyśmiał mnie chłopak po prostu, drugi raz nie będę sluchac waszych rad. najpierw radzicie,potem potępiacie. moja wina, że wyśmial?!! :(

Gość pseudonim azor
to spadaj