Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna19

mam 19 lat,nigdy nie mialam chlopaka. czy jest nas więcej???

Polecane posty

Gość agresor DD
nie przejmuj sie,ja jestem dwa razy starszy od Ciebie...i tez jeszcze nie mialem chlopaka.

Gość Jagodzianin
To często jest taki perfidny układ, że jak się szuka to akurat trafia sie na takich/takie co nie są zainteresowane. Ja podszedłem do nieznajomej dziewczyny, probowalem sie umowic, a ona mnie wysmiala doslownie i nie wiadomo co sobie przypisala do tego, ze jakis zboczeniec itp...wiec z tym roznie bywa...ironia... Dziewczyny idźcie do baru z koleżanką, tam od groma jest takich par facetów, dosiądźcie się, wiekszość nie odmówi, chyba że jakieś szpetne jesteście.

Gość agresor DD
tez mi sie wydaje ze nie ma szpetnych,sa tylko nie zadbane! niestety drogie kolezanki-Wy czesto ubieracie sie nie dla NAS facetow-tylko dla innych samiczek [z roznych powodow-czesto zeby JEJ galy wyszly!] a nas to nie zawsze kreci! pamietajcie ze jestesmy wzrokowcami-najpierw patrzymy,pozniej sluchamy!!!

Gość wreszcie się któraś
przyznała żer wpierw patrzy na wygląd. pierwsza uczciwa :D

Gość Jagodzianin
Dziewczyny...boicie się podejść, no jak to! Patent z pytaniem o godzinę jest dość oczywisty, ale nie bójcie się być orginalne, wiadomo, że jak nie pociągniecie rozmowy to jeśli chłop jest nie kumaty albo co gorsza niezainteresowany to sam tego nie pociągnie. Orginalność w takiej sytuacji wymaga wymyślenia czegoś nietuzinkowego, np. nie przebierając -przepraszam ktora godzina -* 10:34, -* ty tez masz wrazenie ze ten czas płynie tak jakoś za szybko? potem opowiadasz jakas historyjke przykładowa, najlepiej zabawną i jakos sie kreci...niektore takie teksty mogą zdawać się głupie, jednak człowiek jest istotą społeczną i raczej wciąga sie do rozmowy, chyba ze traficie na wyjątkowego hama. Resztę pozostawiam inwencji, najwazniejsze to zaryzykować.

Gość wreszcie się któraś
Jak bym zastanawiał się czy podobam się dziewczynie która się mnie o coś spyta to nie miał bym nic innego w życiu do roboty :) Trochę przesadzam, ale takie podchodzenie że ktoś się do nas odezwał to napewno jest zainteresowany to odjaw skrajnej desperacji :D

Gość 22 samotna sie zgłasza
:(

Gość Jagodzianin
SamotnieSamotna: To zaryzykujesz jeszcze raz, prawdopodobieństwo sie zwieksza z każdą próbą, a ja nie wierzę, ze masz samych palantow w okolicy, chyba ze nie masz intuicji i tylko do takich podchodzisz.