Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna19

mam 19 lat,nigdy nie mialam chlopaka. czy jest nas więcej???

Polecane posty

och,taaaaak!Nareszcie!Znalazłam miłość jak ze snów,ale powiedz-czy nasz zwiazek ma przyszłosć?

Gość ____veronica____
ja mam 18 lat i tez nigdy nie miałam chłopaka, nawet nie mam z kim pójść na studniówkę ;) może i jestem brzydka, głupia pewnie też, ale uważam, że kazdy zasługuje na swoją odrobinkę szczescia, nie wierzę zeby zycie mogloby byc az tak niesprawiedliwe :) samotna 19 musisz po prostu wierzyć w siebie, nie poddawac się, a na pewno dobrze na tym wyjdziesz ;) jestem z Tobą, trzymaj siebie!!! :)

ja tez nie mam-chociaz 17 ale to w wiekszej czesci dlatego ze nie wierze ze ktos moglby mnie chciec-mam cale piersi (i nie tylko)w paskudnych rozstepach a tak ogolnie to tez nie jestem gwiazda,tzn moze tak zle nie wygladam )z pozoru) ale tez nie rewelacja;hmmm nie wiem jak wy ale ja sie nigdy nie umowilam z nikim kto mnie zaczepil na ulicy (a chyba ladnieje bo zaczelo sie tak od wakacji :P) ps na kafe jest masa samotnych, tez sie dziwie ze nie ma tu stalego towarzystwa typu stanczyk, mam 45 lat,tmt i calej reszty....ale moze jeszcze przyjda ;)

wyjdzcie wy do ludzi jak bedziecie siedziec na necie i narzekac caly czas to jak chcecie kogos poznac?: