Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna19

mam 19 lat,nigdy nie mialam chlopaka. czy jest nas więcej???

Polecane posty

Gość silica4
oj jaka szkoda :-) ale jakos to przeżyje

Gość silica4
coś cie tak umilkli ???

Gość dziewczyny ostrzegam
odbierzcie maile.

silica4-odbierz maila,wyslalam ci fajne obrazki na poprawe humorku:) nie miec chlopaka to nie grzech :D

Gość silica4
no to nic DOBRANOC i tez mykam juz spac

ciągne :) A tak nawiasem mówiąc,to ja uważam,ze ta historyjka nie była zmyslona.Przejmować sie nie mozna,ale trzeba wyciagnąc wnioski i obmyślić jakiś inny plan zaczepki. Np.jak dojść do ...(dworca)? ile przystankow jeszcze do...? Pan tez tam wysiada? Takkk? Ja tylko radzę...sama jestem sama,ale nie przejmuje sie tym na razie aż TAK ;-).Jestem od was młodsza :P o roczek i jakoś sie trzymam.Na studniówke ide sama.hehehe..musze kogoś zwerbowac do poloneza ze szkoły (tzn,chłopaka który tez idzie sam).ale jak ja to zrobie? pojęcia nie mam :( Trzymajcie się wszyscy samotni :) 🌻

Gość pomarańczko116
eeee taaaaaaam....

Dziewczyny nie bierzecie sobie az tak do serca to ze jakischlopak wm niemile odpowiedzial. Niestety palanty chodza tez po tym swiecie i to zarowno faceci jak i kobiety. Jestem troszczeczke starsza od was (prawie 27 lat), mezatka teraz bardzo szczesliwa ale ktora nie jeden raz plakala przez facectow. Ostatnie rozczarowanie milosne mialam na dwa miesiace przedoznaniem mego mena. Wiem jak to boli gdy ktos nie podziela uczuc ale takie jest zycie. Z drugiej strony moze nie ma takiego zlego co by na dobre nie wyszlo. Tym wszystkim panom co mi wtedy tak zlamali serce dzsiaj moge tylko podziekowac i to z wielkim usmiechem bo w jakims sensie zaprowadzili mnie do mej dzisiejszej milosci. Poza tym kazdej takiej porazce milosnej po jakims czasie wyciagalam tez wnioski i powoli uczylam sie, ze nie liczy sie tylko ladna buzia, ze samo powiedzenie \"kocham\" nie musza oznaczac ze naprawde sie kocha, ze licza sie czyny, dowody milosci. Pare razy zdarzalo sie tez ze to ja bylam ta zla co odtracila i wtedy przekonywalam sie ze niestety do uczuc nie da sie zmusic czlowieka, nie jest mozliwe by kochac kogos na sile. Jednym slowem: takie jest zycie i by dojsc do czegos czasem trzeba dostac w kosc. Ale potem bardziej sie docenia to co sie ma. wy jestescie jeszcze mlode, mlodzi i macie wiele przed soba. Nie myslcie teraz az tak o tym by koniecznie sie z kims wiazac ale by sie bawic, ksztalcic, poznawac swiat, a przy okazji nowych ludzi, przyjaciol. I miedzy czasie co sie bedzie mialo stac to sie stanie pozdrowka

Gość ub 40
nie chcecie żeby was kochać to nie narzekajcie na samotność :p

Gość ub 40
jak mam kochać? na odległość? :p

Gość ub 40
ja też wolę na miejscu :p chociaż miłość na odległość może być interesująca :p

Gość ub 40
zawsze możesz mieć:p

Gość jestes brzydka
dlatego nie mialas faceta..

Gość ub 40
brunet, może być? :p