Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna19

mam 19 lat,nigdy nie mialam chlopaka. czy jest nas więcej???

Polecane posty

ub40 prawie jak w piosence happysadu Gdzie bywała najczęściej w jakie chodziła miejsca Czarny płaszcz nudna twarz chłopięca Złośliwi mówili na nią piękna Czarne myśli miewała od samego poczęcia Łaziła kanałami nie szukała szczęścia Złośliwi mówili na nią naiwna Jednym okiem przyglądała się Jakie to wszystko brudne i złe Tak jak i inni miała nadzieję Że kiedyś wszystko Poukłada się Ilu chłopców już miała i czy była do wzięcia Ilu kochała i trzymała w objęciach Złośliwi mówili na nią niewinna Włosy na głowie rzadsze niż na rękach Dziury sumienia wypalone w spodenkach Złośliwi mówili na nią piękna Jednym okiem przyglądała się... Teraz cieszy się Ze wszystko czego miała mniej nie jest potrzebne jej Teraz cieszy się Że wszystko czego bała się daleko od niej jest Śpij spokojnie Piękna ;)

Gość lonely
Hej, a co porabiacie w Sylwka? Bo ja nic :( nie mam z kim :o wiec pewnie spedze ten czas przed kompem :O:O

ja na sylwka ide do kolezanki z taka jedną pokopaną koleżanką :D PS. ejjj a moge sie pomalowac?? wiem ze nic nie da,ale mam jeszcze 15 minut i sie upieksze,co??moge, moge,moge??!!

samotniesamotna dawaj,dawaj,ja zaraz papiloty sciagam!kurcze,nie wiedziałam,że jedno zbiorowe samobójstwo pochłania tyyyle czasu:/

Ej qrcze szkoda, że sie jutro nie zabijamy miałabym nowiutka fryzurę... a tak to mi fryzjer przepadnie, ale co tam raz się żyje :P

boże boże gdzie moje perfumy?? i ładna bielizna?? jedne majtasy mam, na tego jedynego czekają az je zębami zedrze, ale to nic. zużyje je dziś:D poświęce je:D

paznokieć mi sie złamał!W takim momencie!Nie,no w takim stanie to ja nie bede umierać!Nie ma mowy!o,założe rękawiczki!i tak miałam założyc,takie długie,satynowe,do sukni mi pasuja:)

Gość ub 40
ogłaszam konkurs na Miss Która Nigdy Nie Miała Chłopaka :p

Gość zycie jest do baNi
módlmy się...:(

no niee!zachlapałam dywan!lece załozyć topic na ogólnym,jak zmyć plamy z krwii z białego dywanu!