Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbaciana roza

wzrost 160...ile wazyc zeby dobrze wygladac?

Polecane posty

Gość fifinka
herbaciana--- a nie udałoby sie dobrać jakiegoś zestawu ćwiczeń nie obciążającego stawów? Bo rozumiem, że nie chodzi tu o sama wagę, tylko o wygląd? Ja tańczę dwa razy w tygodniu na zajęciach i kiedy tylko się da w domu /również taniec brzucha - dobrze działa na boczki i talię/. Spaceruję rytmem zmiennym /z kilkakrotną zmianą tempa/, jeśli czuję się przyciężka dodaje trochę ćwiczeń na piłce i brzuszków. To nie wymaga tak strasznie dużo czasu - mam rodzinę i pracę. Tobie chyba również mogłoby sie udać, gdybyś opracowała sobie jakiś plan?

Gość jakies 55kg zeby sie dobrze cz
uc

Gość herbaciana...
wiesz fifinka.. ta mobilizacja i konsekwencja w dzialaniu:) .... slabo u mnie z tym, ale masz racje. trzeba wziac sie za siebie. i byc twardym. ja po kilku dniach diety sie lamie. poza tym dieta sie nie zrobi wygladu- niestety- zawsze duzo sportu uprawialam i biegalam w klubie i tanczylam i na judo chodzilam i nagle stop:/ tez mam rowerek- ale niestety:( w siwte dalam sobie dyspenze:) ale jutro jest juz "po swietach" wiec czas konsekwentnie walczyc. dzieki za rade fifinka

Gość fifinka
nie ma za co 🌻 I nie waż się, lepiej po prostu zadbaj o siebie i mierz ciuchy - jak będa luźniejsze, to znaczy, że jest dobrze. W sumie po świątecznym obżarstwie najłatwiej zacząć nowe życie - pod wpływem szoku :D Wierzę w Ciebie :D 😍

Gość herbaciana...
dzieki! tego mi bylo trzeba.. jeszcze zebym sie zabrala za nauke do egzaminow to by bylo juz bosko. sesja ciezka (stud med) i nic nie robie:/ jakos tak czas mi przeplywa przez palce. chce cos zmienic a nie idzie. nie umiem walczyc za szynko odpuszczam.. dieta to niesttye nie jedyny przyklad. nieumiem tego zmienic.. ale nie to jest tematem topicu:) sorry za wyzalenie i dzieki fifinka za kopniaka jeszcze raz

Gość ja mam 160cm
i waże 45kg, jestem chuda ale nie wyglądam jak anorektyk, mam szczuplejsze koleżanki. Tylko że przez to wyglądam młodo bardzo, mam problem z ciuchami (wiszą, za długie) i mam małe cycki :( Ale jakośnie mogę przytyć..

Gość mmmmmmmmmiiii
ja jestem za szczupła-podpobno, choc dobrze sie z tym czuje... mam bardzo drobna budowe, 160cm i 46 kg dodatkowo duze piersi jak do swojej budowy (70D)... czesto słysze ze jestem za chuda ale mi z tym dobrze... a faktycznie wygladam bardzo młodo, w wieku 26 lat dopiero mnie przestali prosic o dowod przy kupowaniu Martini... dla mnie to był komplement ;-)

Gość herbaciana...
ja mam 23 i dalej prosza. tez wygladam jak dziecko:)

Gość fifinka
Ja mam 37 lat i 12 letnie dziecko :D Czyli Tobie bedzie dużo łatwiej pracować nad sylwetką, niż mnie :) A bilety nadal wszyscy chcą mi sprzedawać ulgowe i notorycznie uchodzę za siostrę własnego syna :P

Gość herbaciana...
ehh.. pozazdroscic. wlasnie czytalam ze masz rodzine.. myslalam ze jestes kolo26:) tylko zazdroscic:)

Gość fifinka
nie zazdrościć, tylko ĆWICZYĆ :D :D :D nie korzystać z windy, chodzić po mieście, tańczyć i znaleźć ten rodzaj ruchu, który sprawia Ci przyjemność - na pewno nie basen w Twoim przypadku :P I nagradzać się za osiągnięcia czymś miłym... :) Jesli uprawiałaś sport, na pewno pamiętasz ten rodzaj przyjemności, którą daje pokonywanie własnej słabości i apatii, prawda?

Gość herbaciana...
pewnie: tylko jeszcze kilka miesicy mam out ze sportu. mam problemy ze sciegnami dokladniej (nie ze stawami) ciagle lapia mnie stany zapalne, chce to raz a pozadni wyleczyc dlatego po raz pierwszy jestem bardzo posluszna urazowcowi:) chce chodzic na jakis werobic, jakos lepsza organizacja mnie wtedy dsiega, wiecej we mnie.. energii tzw. zycia:) jak tylko wylecze nozki chce wrocic do jakiegos ruchu, narazie zeby juz sie calkiem nie spasc ograniczam jedzenie.

Gość fifinka
aaa... jasne :) To i tak na razie musisz wziąć na wstrzymanie. ALe za to już wiesz czego chcesz. I czego nie chcesz. Podobno, kiedy człowiek wie dokładnie czego chce, to połowa roboty za nim :D Może warto zafundowac sobie zmiane nawyków żywieniowych, a nie dietę? Dietę człowiek zawsze podświadomie traktuje jako rodzaj upierdliwego ograniczenia wolności, a zmianę sposobu odżywiania jako coś, co robi dla siebie. Z sympatii i troski o własne ciało. Dusza też na tym zyskuje ;)

Gość herbaciana...
heh.. diety nie stosuje, tylko ograniczam to co uwielbiam-- slodycze i nie jem po 18. nigdy nie lubilam jesc tlusto. jem lekkie rzeczy: sniadanko to kfir z platkami, obiad arzywaz patelni kawalek kurczaka, kolacja ... zaezy co w lodowce, ale generalnie sie nie objadam. od kilku miesiecy biore tabletki antykon. i od tej pory ciezej mi sie zrzuca kilogramy. niesttey cos za cos:) wiem czego chce i czego nie chce, ale z mobilizacja jest baaardzo ciezko. masz racje- dieta kojarzy sie zczyms czego trzeba przestrzegac bardzo skrupulatnie. ograniczenie jedzenia jest latwiejsze.. kontrolujesz sama co jesz. jak za duze sniadanie t siut mniej na obiad, albo brak kolacji.. tylko waga stoi:/

Gość fifinka
Wyrzuć tę wagę!!!! Albo wynieś do piwnicy na dwa miesiące :D Można ważyć jak słoń i wyglądać jak piękna kobieta, i mieć wagę Calineczki i wygladać jak mały baleronik. Ty przecież doskonale wiesz, co dla Ciebie dobre - to słychać :) Bądź własnym trenerem, dobrze na tym wyjdziesz :) Pozdrawiam cieplutko i lecę do łóżka. Już czas :D

Gość herbaciana...
fajna z Ciebie babeczka Fifinko. dobranoc!! dzieki

Gość zolty balonik
ja tez mam ten sam problem. waga bie jest baaardzo wysoka a figura jakas nie ta:(