Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 stratovariussssss

PROBLEM Z GOLENIEM MYSZKI

Polecane posty

Go艣膰 stratovariussssss

mam problem 馃槶 馃槶 ilekroc chce sobie ogolic myszke to wszystko jest ok ale nastepnego dnia zaczyna sie koszmar swedzi mnie tak ze chce zwariowac i pelno mam takich malych babli czerwonych gole sie bardzo ostroznie mam maszynke Gilette mach 5 , z nakladka zapobiegajaca zaciecie i nigdy sie nie zacinam a mimo to na drugi dzien zaczyna swedziec i piec i tak sie kilka dni mecze dopoki nie odrosna wloski why ???????????/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 to normalne
u ka偶dej kobiety. dam ci dobr膮 rade. po goleniu zdenzynfekuj sk贸re np.spirytus albo jaki艣 perfum.ja tak ostatnio zrobi艂am i 艂adniutko jest:) pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stratovariussssss
dzieki za odp :D myslisz ze spirytus pomoze ?? smarowa艂am po goleniu oliwk膮 dla dzieci i kremem bambino i nic z tego :( tylko, 偶e ja mam strasznie grube i twarde wloski i moze one sie przebic nie moga i dlatego swedzi ?? 馃槶 a ten spirytus to jakis specjalny mam mie膰 ?? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stratovariussssss
kurcze juz sama nie wiem mysle ze nivea nic nie da :( :( :( sprobuje moze jakies perfumy ale teraz musze odczekac bo sie zadrapie na smierc wiec nie ma mowy o ponownym goleniu 馃槶 a teraz jak sie spirytusem chlapne to pomoze czy juz za p贸藕no ?? :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to normalne
niekoniecznie spirytus. ja popryska艂am si臋 perfumem i nic nie sw臋dzi a w艂oski te偶 mam twarde i te偶 problemy. nie lubia艂am sie nigdy golic bo na drugi dzie艅 tragedia, a po wczorajszym goleniu spok贸j:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to normalne
to s膮 bakterie dlatego kropeczki si臋 robi膮 i sw臋dzi. spr贸buj mo偶e pomo偶e:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 posmarujcie ma艣ci膮 witaminow膮
lub wazelin膮. Fakt, zostaj膮 t艂uste plamy na bieli藕nie ale pomaga. Nic nie drapie i nie sw臋dzi. wiem bo stosuj臋 ju偶 od kilku lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stratovariussssss
jeny we藕 mi nawet nie m贸w, ze ja sie tak d艂ugo m臋czy艂am i z musu chodzi艂am zaro艣nieta a wystarczy艂o sie perfumami popsika膰 ;) ;) ;) zaraz sie popryskam moze przestanie sw臋dziec :D p.s a czy to maj膮 by膰 perfumy z alkoholem czy bez ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stratovariussssss
ja nat艂uszcza艂am oliwk膮 i bardzo t艂ustym kremem wi臋c wazelina u mnie chyba nie pomo偶e 馃槶 馃槶 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stratovariussssss
z alkoholem czy bez ?? ;) ;) plisss bo mam w r臋c臋 dwa flakoniki i nie wiem kt贸rym si臋 pola膰 :D :D

Udost臋pnij ten post

chodzi o to, 偶eby zdezynfekowa膰. wi臋c woda utleniona albo spirytus salicylowy (pefumy s膮 na spirytusie, wi臋c mog膮 by膰). na sk贸rze 偶yj膮 bakterie i to normalne i naturalne, przy goleniu dochodzi do mikrozaci臋膰 i one wtedy wnikaj膮 pod sk贸r臋. sw臋dzenie, krostki, zapalenia - potraktuj po ogoleniu spirytusem i zobaczysz, 偶e b臋dzie pi臋knie :) i zobaczysz, 偶e b臋dzie troszk臋 piek艂o! wi臋c jednak si臋 zaci臋艂a艣, cho膰 nie wida膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to normalne
moim zdaniem to po takich t艂ustych rzeczach np. oliwka jeszcze wi臋cej bia艂ych kropeczek wchodzi. Perfumy, cokolwiek z alkoholem (niszczy bakterie)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rfergtht
stratovarius fajny jest ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stratovariussssss
serdecznie dzi臋kuj臋 KObietki ;) a kiedy mog臋 sie ponownie ogoli膰 ?? a偶 to przestanie swedziec czy troszk臋 d艂u偶ej poczeka膰 ?? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi to nic nie pomaga
ma艂o tego! Jak si臋 wydepiluj臋 tam w ca艂o艣ci kremem do depilacji, kt贸rym mnie nigdzie nie podra偶nia, to po jednym dniu mam takie opuchniete, czerwone place na wzgurku 艂onowym, tuz nad lechtaczk膮... Niestety, no obciera si臋 to miejsce o majtki czy ubranie i robi mi sie stan zapalny, wtedy tylko ma艣膰 z antybiotykiem mi pomaga, Dlatego tam akurat nie gol臋 w艂os贸w:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to normalne
niech przestanie sw臋dziec i w艂oski troche odrosn膮. bo bardziej podra偶nisz sk贸r臋. Mam nadzieje 偶e pomog艂am:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stratovariussssss
ja tez mam nadzieje ze pomoglas i ze przejdzie :D tylko ze mam dokladnie to samo co kolezanka powyzej Ciebie, opuchniety i czerwony wzg贸rek 艂onowy 馃槶 a stosowalas moze spirytus albo perfumy kolezanko z opuchnietym wzgorkiem ?? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to normalne
mi to nic nie pomaga - mo偶e nosisz zbyt obcis艂e ubrania?? te偶 tak mia艂am po goleniu jak du偶o chodzi艂am. teraz to w sumie jeszcze nie wiem. miejsca 艣wie偶o wygolone obcieraj膮 si臋 to chyba normalne. dobrze jest w 1 dzie艅 na艂o偶y膰 co.s lu藕niejszego. pozdro

Udost臋pnij ten post