Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lampada

Babskie pogaduszki...

Polecane posty

Gość lampada

Wczoraj spotkalam sie z moja przyjaciolka, ktorej nie widzialam dwa lata. Rozmawialysmy o zyciu , o mezczyznach...no i o seksie... powiedziala mi ze nie ma zadnych zachamowan w seksie...ze zgadza sie na anal i robi loda z polykiem.....bylam zaskoczona, nie spodziewalam sie , ze jest taka wyzwolona kobietka... bo ja na anal chcialabym sie zgodzic , gdyby nie ten bol....co robic , aby nie bolalo , czy wy to robicie mimo , ze boli , bo tak pragna wasi mezczyzni....na lada z polykiem za bardzo nie nalega , ale byla taka sytuacja, ze on sprobowal swojej spermy ...pytam , jak smakuje ? a no ,ze jak budyn...zaczelismy sie smiac...bo w sumie budyn lubie...moze kiedys sie przelamie...

Gość lampada
czy wszystkie kobietki spia ?...nikt sie nie wypowie ?

wiesz z mojego doswiadczenia (tzn nie jestem kobieta ani gejem dla jasnosci wiec nie czulem go w srodku) moja poprzednia dziewczyna nie byla wyzwolona, tzn nie miala fantazji w lozku, ale zawsze brala z polykiem bo ani ja to grzalo ani ziembilo i byla tak zbudowana ze tak samo ja krecila jedna jak i druga dziurka. Teraz mam dziwczyne ostro wyzwolona ktora lubi smak spermy i chce zeby albo do ust albo na nia sie spuszcac ale mimo tego ze chce w druga i wie ze ja strasznie lubie kochamy sie tak tylko po pijaku bo ja tak boli ze nie odczuwa przyjemnosci. z ta druga to jest kwestja rozpracowania, podejscia psychicznego i anatomii niestety.

Gość lampada
...no tak , fajnie to brzmi , ale daleko do rzeczywistosci , gdyby nie ten bol , to nie mialabym nic przeciwko temu , a facet bylby zadowolony, niestety nie mam w zwyczaju upijac sie , wiec co mi pozostalo ...?

Ktoś kto mi mówi, że anal to wyzwolenie nie może być nieuposledzonym... a potem co, zoofilia?

wyczytales ten tekst w poradniku dla akwizytora? czy jezeli ktos kocha sie inaczej to odrazu musia latac i pieprzyc koty w okolicy. Czlowieku wyluzuj

a jezeli chlodzi o topic to mysle ze powinnas zrezygnowac. bariera psychiczna nie pozwoli ci przezwyciezyc bolu a co dopiero myslec o przyjemnosci. Czasami mowi sie trudno i on musi to zaakceptowac tak jak ja nie zmuszam mojej. ona bardzo tego chce wiec sama proboje ale mimo jej staran i tak robi to jej krzywde wiec ja nigdy nawet nie proponuje.

Gość Crazy Mary
ja sobie nie wyobrażam włożenie takiego dużego penisa do takiej małej dziórki :D

Miscov biedaku... Mało że chcesz być zabawny to jeszcze udajesz rycerza. Toniesz w morzu podobnych tobie na tej kafeterii,... zatem wyluzuj sam.

Gość Crazy Mary
chyba muszę ją sobie wyćwiczyć :P

Gość lampada
no wiecie jak to jest , wy lubicie takie rzeczy...wiec nie chcialabym rezygnowac , jezeli dla niego to taka roskosz....i mysle ze nie chodzi o psychike, probowalismy z oliwka, ale bolalo...co jakis czas probujemy, nic na sile .....a moze nie potrafi mnie rozkrecic tak , zeby nie bolalo...

Gość mortifer kocham Cię

Gość atrowe
nic nie zrobisz jak cie boli tak samo jak z migrena boli boli i zadne tabletki nir pomagaja jak probowalas z oliwka i innymi kremami i nadal cie boli to wyluzuj i daj sobie spokoj

Gość lampada
moze jeszcze ktos cos dolozy , ze swojego doswiadczenia....

Gość mack
z moich doświadczeń: większość lasek po nieudanej próbie albo dwóch nie chciało wiecej próbować, z dwoma co jakiś czas dawaliśmy bobu analnie, a jedno to myślałem że woli w tyłek :) serio

Gość lampada
no tak ...rozne preferencje... a od czego zalezy , ze boli...moze od tego , ze ma duzego...

Gość mack
To też, ale moim zdaniem raczej drugorzędne ma znaczenie. To zależy chyba od psychicznego nastawienia laski....