Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulbulla

Jazda samochodem a cechy fizyczne człowieka

Polecane posty

Gość Bulbulla

Niedawno słyszałam że jak facet chce jeździć samochodem to musi być w miarę silny, wysoki i mieć racjonalny rozmiar buta. A kobieta nie :) Kobieta każda może jeździć czym chce a facet nie. Czy to rzeczywiście jest prawda? Mam kumpa co jest niski i za cholerę nie może zrobić prawka. Może to dlatego że niski co ??

Gość magda28w
To sa pierdoły bo jak ktos nie umie jeżdzić autem, to czy bedzie mały, gruby, wysoki, chudy to i tak nie zda.Przepisy są przepisami, jak nie umiesz na egzaminie sie nimi posługiwac to nie zdasz bez względu na wygląd

Jedyne wytłumaczenie jakei mi przychodzi do głowy to to,że jak jest niski to nie widzi zza kierownicy. Mam znajomego co sobie podkłada poduszke i wsyzstko jest ok...

Gość Bulbulla
A ile ten znajomy ma cm wzrostu? Pewnie 170 cm? No to rzeczywiście niski !!! Pewnie nie ma żadnej dziewczyny w dodadku :( Nic, tylko współczuć

Gość hej ho hej ha
moj chlopak ma 175,jest silny bo cwiczy na silowni i nie zdal juz dwa razy:D wiec chyban to nie od tego zalezy:P

ja też nie widzę zza kierownicy :D i ledwo sięgam do sprzęgła ;) a egzamin zdałam za drugim razem.

Gość taka prawda
każdy facet co ma mniej niż 174 cm wzrostu będzie źle widział i tym samym będzie fatalnym kierowcą Natomiast każda kobieta co ma mniej niż 154 cm będzie źle widziała i będzie złym kierowcą !! Ot Co