Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isunia70

Juz ci nie wybaczę kolejny raz...

Polecane posty

Gość tak sobie mów
aż w to uwierzysz :D LOL !

Gość isunia70
ja sobie tak mówię zawsze jak mnie zostawia po ruchańsku

To jest najgorsze,że nie potrafimy postawic sprawy ostro i konsekwentnie sie tego trzymac...

Gość tak sobie mów
a od czego masz głowę ? czy od tego żeby przytakiwała czy od tego, żeby czasem pomyślała zanim ktoś będzie się z ciebie śmiał :D

czasem serce nie sluga,a przyzwyczajenie robi swoje...Ale teraz staram sie byc jak najbardziej konsekwentna i powoli daje sobie spokoj...NIE WYBACZE

Gość jyuken
heh he leszczyki , ti tylko próba

Gość tak sobie mów
:D no proszę - serce nie sługa, chciałoby się dokończyć - dupa nie z marmuru, upadlaj mnie dalej bo w twych spodniach guru :D Daj spokój z taka gadką; brak ci umiejętności dostrzegania realiów, stąd jesteś śmieszna :D

Gość isunia70
nie podszywać sie pode mnie tchórze! a ty tak sobie mów-idx wygłaszaj swoje mądrości tam gdzie zechcą cie słuchac człowiek to istota złozona i ma uczucia i emocje

Isunia70-zmien na nick czarny,ze sie nie podszywali... A do \"wielkich moralistow\"...chyba nie wiecie co mowicie,albo jestescie baaaaaaaaardzo samotni i zgorzkniali.

Gość isunia70
przepraszam...mam dzisaj zly dzien wypilam sobie

Gość isunia70
dowiedzialam sie wczoraj ze mam rozdwojenie jazni

Gość isunia70
byc może i chcialabym sobie wypić coś dobrego, ale na pewno nie w twoim towarzystwie podszywaczu

Gość tak sobie mów
nie trzeba być moralistą, ani zgorzkniałą osobą żeby widzieć, że obie nie macie honoru ani obycia. tłumaczcie sobie to jak chcecie. wracając do głównego wątku - człowiek istota złożona - być może. w tej jednak materii, zgorzknienie bardziej zalewa was dzieweczki niż mnie :D ja nie mam tego typu rozterek. nie tęsknię za penisem, noszę go przy sobie, a z takich idiotek, które się nie szanują wskakując do mojego łóżka, kiedy na nie gwizdnę polewam ostro :D

Gość isunia70
problem w tym ze jestem jedna i ta sama osoba z wieloma pogladami wiec topik troche schodzi z tematu...

Gość isunia70
a o czym ja pisalam?

Gość isunia70
przyznaje, ze dupa mnie swedzi kazdego wieczora i ranka dlatego z upodobaniem tre ja o penisa mojego psa ale to nie daje mi takiego zadowolenia wiec ide do sasiada zeby mnie wydymał

Ja nie wskakuje do lozka takim pojebom jak Ty,bo sie na tyle szanuje,a ze akurat nie potrafilam zapomniec o przyjacielu,ktory mnie zranil to inna bajka,bo nie chodzilo o seks...a co do tych lasek,ktore Ci do lozka wskakuja...to nie trzeba ich siac-same dziwki rosna...

Gość maniakalna
i debile tacy jak Ty, którzy je dymaja też sami rosną brawo Ewka

Gość do rewelka
i ty dziewczyno jesteś dziwką bo tłumacząc swoje chucie 'przyzwyczajeniem' jeszcze więcej podkreślasz, żeś kurwa niż dziewica :P

Gość maniakalna
drążę sobie w piczy kiedy się denerwuję, więc wybaczcie

To czy dziewica to nie Twoja sprawa,ale za kurwe sie nie uwazam,bo z nim nie spalam...a brak mojego niezedecydowania chwilowego nazwalam przyzwyczajeniem...A Ty jak tak dymasz te panny,to radze-skieruj sie na badanie dokladne,bo niewiadomo jakie swinstwo nosisz...

Gość tak sobie mów 1
a ja jestem zdołowany bo nikt mnie nie chce więc dokuczam innym i sam się z sobą zabawiam co mi pozostało:( jestem potworem,którego nikt nie chce

Gość tak sobie mów.
wmawiaj tak sobie, skoro potrzebujesz tego. podszyw słaby, a to dlatego, że nie najlepszych lotów. nie narzekam z uwodzeniem. i tak będzie juz zawsze bo jak wiesz - facet, który ma powodzenie będzie je miał, a taka, która się narzuca, no cóż, nie pozostaje jej nic innego jak wylewanie kolejnych łez :D

Gość tak sobie mów.
ale ze mnie debil

Gość tak sobie mów.
rozśmieszasz mnie kaszalotko :D

Ja sie nie narzucam,bo na powodzenie nie narzekam.A Ty bedziesz mial syfa,albo inne badziewie dymajac sie po katach z przypadkowymi laskami niewiadomego pochodzenia,bo skad wiesz z kim one wczesniej spaly?? A ja lez nie wylewam,bo nie ma za kim-za jakims chamem,ktory mysli,ze ma penisa i mu wszystko wolnO?ze bede latala...nigdy nie latalam,a teraz dodatkowo zamykam drzwi do siebie i do serducha...

Gość tak sobie mów..
frajer ze mnie, na szyi mam wrzoda zamiast głowy