Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaAasy

WIELKI SYF NA CZOLE !!!!! a sylwester.....juz niedłuo!!!!!

Polecane posty

Gość aaAasy

Dziewczyny ratunku!!!!!!!!!!!!!! błagam pomozcie !!! wyszedl mi wielki syf na czole , tzn. jeszcze nie tak calkiem,ale mnie boli i juz jest wypukłość czerwona !!! co zrobic !!!!!!!

Też coś takiego miałam przed wigilią. Nie dłub przy tym tylko. ja posmarowałam maścią Tribiotic i zakleiłam plastrem. Wchłonął się po prostu w przeciągu dwóch dni. Możesz wypróbować, nie zaszkodzi:)

Gość wwtfjt
jest jakas nadzieja !!! dzieki , piszcie jeszcze!!!!

Gość miedzianino2.pl
heh...ja polecam ostatnio differin-w aptece kosztuje niexle,a u mnie tylko 35 zł..zreszta sprawdź mój temat kilka postów niżej:)Pozdrawiam

Gość eksperyment
okladaj jak najdluzej sie da (plaster?) potluczonym lisciem z kapusty bialej ( lisc walisz tluczkiem az pusci sok ) Oklady zmieniaj co godzine. Jak bedziesz konsekwentna to syfek zniknie do zabawy.

Tribiotic jest tańszy, saszetka kosztuje coś około 2zł, a jak dla mnie jest bardzo skuteczny. To jest maść z antybiotykiem.

Gość aaAasy
z kapusty?? pierwszy raz slysze... dziwne, ale dzieki piszcie dalej

Gość aaAasy
Bo wiecie ....mi sie robi taki wielki prysz , taki konkretny !!!!! nie jakis maly ,tylko taki twardy bolący duzy!

Gość aaAasy
Piszcie !!!!

Gość aaAasy
A moze cebula ????

posmaruj sobie pastą do zebów albo ząbek czosnku przekrój na pół i tą jedną połowke sobie przykładaj

Gość aaAasy
hm.... a czosnek nie wypali skory????.....

Gość aaAasy
.........halo

Gość Mallinkaa
To zalezy jaki syfek i jakie bakterie ;) Ja na takie duze podskorne gule wale grubo kremu nawilzajacego i modle sie zeby zniknelo.Na strupki smaruje Benzacne a na takie niewielkie ,widoczne tylko pod swiatlo i zaskorniki Brevoxylem. No i na policzki odrazu po kapieli cienka wartstwe witaminy A. My to mamy problemy nie?? Jakis syf wyskoczy i panika.. Ma ktos jakies pomysly jak sie pozbyc zasyfionych plecow??? Moj mlodszy brat ma plecy i na ramionach troche.Zal mi go strasznie bo nie moze na basen chodzic i ma czesto dola z tego powodu:/ bo inni moga a on nie.Pomozcie prosze!!!!!

Gość Mallinkaa
On ma 17 lat tak apropo.Powaznie pytam ,czy zna ktos jakis sposob..

Gość aaAasy
Jak kto na syfa krem nawilzajacy!!!!???? przeciez sie chyba pogorszy stan?????? bo zatyka pory i nawilza jeszcze bardziej ?????? Mi zeszly pryszcze z plecow dzieki solarium . (stojace)

Gość hggmjhgk
ja na te plecy brata proponuje antybakteryny krem pichotowy dostepny w sklepach zielarskich za ok 8 złotych bardzo pomaga tez miałam syfy na plecach a teraz nic:)