Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 alga50

Przygotowanie sk贸ry przed botoxem ????

Polecane posty

Go艣膰 alga50

Mi艂e moje, mam 56 lat i postanowi艂am troch臋 si臋 odm艂odzi膰. Posz艂am do gabinetu dermatologii estetycznej prosz膮c o botox,i kwas hiuluronowy. Pani doktor powiedzia艂a, 偶e przed zabiegiem nale偶y skor臋 wzmocni膰. No i ok. tylko 偶e ostrzykiwanie kolagenem mimo 偶e b. drogie nie przynosi wed艂ug mnie zadnego efektu. Nie widz臋 偶adnych pozytywnych zmian w sk贸rze!! Czy to aby nie naci膮ganie!!!Czy botoxu i kwasu nie mo偶na zastosowa膰 bez 偶adnych dodatkowych koszt贸w, przecie偶 to i tak b.b. droga zabawa.Dzi臋kuj臋 za ewentualne opinnie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 prosze oto moja opinia
Robie botoks juz od kilku lat i NIGDY nie musialam niczego takiego robic jak zalecono Tobie! To jakas paranoja zeby przed zrobieniem wypelniania bruzd lub botoksu wzmacniac skore,ta dermatolog musi byc niezla naciagaczka!Jesli mi nie wierzysz to wpisz w w google zabiegi botoksu itp okreslenia i sama sie przekonasz,ze w zadnym z opisanych zabiegow nikt nikomu nie sugeruje zadnego wzmacniania skory do takich zabiegow ...co ma piernik do wiatraka? To tylko chec ze strony Twojej dermatolog do wyciagniecia kasy z Ciebie.Widocznie uwaza,ze jak zasugeruje takie zabiegi ,a Ty sie nie znasz i nic nie wiesz,ze one wcale nie sa potrzebne zeby zrobic botoks lub wypelnic bruzdy to zarobi dodatkowo na Twojej niewiedzy. Botoks nie ma nic wspolnego z ujedrnianiem ,on dziala na zasadzie paralizowania miesnia przez co ten nie kurczy sie w takim stopniu jak przed zabiegiem,bruzdy wypelnia sie kwasem hialuronowym,a nie kolagenem,kolagen to przezytek i czesto powodowal reakcje alergiczne,a kwas hialuronowy nie i przed jego wstrzyknieciem nie potrzebne sa zadne testy uczuleniowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alga50
Serdeczne dzi臋ki, tak te偶 my艣la艂am.Pozdrawiam i zmieniam gabinet. Ta specjalistka to dr. Kuczy艅ska z gabinetu na ul. Domaniewskiej. By膰 mo偶e p. dr. ma takie zalecenie, ale tak czy siak jest to nieuczciwo艣膰.!!

Udost臋pnij ten post

Super ,ze tak postanowilas,ja nie znam tej pani ,ale to,ze napisalas o kogo chodzi pomoze innym . Mam nadzieje,ze teraz trafisz do uczciwej pani doktor i tego Ci zycze :) Jesli chcesz robic wypelnianie kwasem hialuronowym to wybierz z tych najnowszych,one maja trwalosc od roku do 2 lat,a poprzednie preperaty typu juvelift,juvederm,restylane tylko do pol roku ,gdzie w przypadku tych ostatnich juz moze zanikac efekt wypelnienia po 3 miesiacach.Zreszta mysle,ze jak trafisz na uczciwa lekarke to sama to podpowie.Ceny wszystkich preparatow sa bardzo zblizone do siebie ,ale roznice sa w trwalosci ;) Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alga50
Jeszcze raz serdeczne dzi臋ki. A mo偶e jak jeste艣 tak mi艂a to podasz mi namiar na jak膮艣 uczciw膮 pani膮 doktor.Mieszkam na Woli. Czy wiesz co艣 mo偶e o Nova Derm dr.Chlebus?? Maj膮 gabinet na Ch艂odnej, a mo偶e salon Afrodyta na Bemowie?? Serdecznie pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Hej alga :) Napisalam do Ciebie na Tlen,zajrzyj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LekarzMedycynyEstetycznej
Szanowna Pani "prosze oto moja opinia" Uwazam, ze wypowiadanie sie w tak autorytatywny sposob o przypadku, ktorego Pani nie widziala i do tego prawdopodobnie nie jest Pani lekarzem jest dla Pani kompromitujace. Lekarz ma obowiazek leczenia objawu, a nie zastosowanie danego preparatu. Jesli pacjentka nie ma 30, 30 kilku lat, czesto skora wymaga zwiekszenia napiecia, zeby uzyskac jakikolwiek sensowny efekt. Szczegolnie dotyczy to bruzd utrwalonych orz skory okolic oczu. Do tego dochodzi jeszcze zjawisko przejcie funkcji przez miesnie antagonistyczne, co w przypadku okolicy oczu moze dac brzydkie efekty bez dolaczenia dodatkowych metod. Bruzy mozna wypelniac kolagenem, ale nowej generacji, np. Evolence. Wiem, ze kazdy Polak jest lekarzem, ale bardzo prosze nie podchodzcie Panie az tak doslownie do tego przyslowia i konsultujcie swoje watpliwosci u SPECJALISTOW Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

chcia艂am napisa膰,to samo,co lekarz,przecie偶 sk贸ra kobiety po piecdziesi膮tce jest w nieco innym stanie ni偶 sk贸ra czterdziestolatki,co z tego,偶e np. wyprostuje si臋 bruzdy nosowo-wargowe,jesli dooko艂a b臋dzie kiepska kondyncja? albo czesc czo艂a potraktowana botoksem i prosta,a reszta twarzy nie pasuje??? wezcie to dziewczyny na zdrowy rozum ja mam 40 lat,wstrzykn臋艂am botoks,wyprostowa艂am bruzdy i mam wra偶enie,偶e wyraz oczu i opuchlizna pod nimi nie pasuje mi do \"wyprostowanej\" twarzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kabel
w tym wieku to skalpel tylko pomo偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aqua tall baby
Hej dziewczyny! Ja mialam swoj pierwszy botox w czerwcu zeszlego roku, i nastepny juz w grudniu. Wiec po okolo 6miesiacach ale efekt byl juz nie widoczny. Teraz jestem 3miesiace po grudniowym zabiegu i juz pomalu botox puszcza. Dodam, ze robila to na czolo na zmarszczke mimiczna. Aha... pierwszy zabieg zrobilam krotko przed swoimi 25 urodzinami. Wiem ze ktos napisze ze to za wczesnie, ale mialam zmarszcze mimiczna, a nie starcza. Poprostu mam wysokie czulko i duzo nim pracuje. Ps.Uwaga botox jest rewelacyjny i uzaleznia! Wiec super wakacje czy kolejna dawka botoxu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Algi
Mam 46 lat i lekarka powiedzia艂, ze botox w moim przypadku moze zrobic po przygotowaniu sk贸ry - mezoterapi膮. Pos艂ucha艂am jej, bo ma dobra opinie. Wiele internautek pozytywnie sie o nie wypowiada艂o. 3 zabiegi mezoterapii i botox miesi膮c temu i jest OK. Botox dzia艂膮 na te zmarszczki, kt贸e sa mimiczne a nie starcze. Musisz sk贸re wzmocni膰 偶eby艣 mia艂a efekt z botoxu. Trafi艂a艣 nie na naciagaczke - lekark臋 a na osob臋, kt贸ra zna sie na rzeczy.

Udost臋pnij ten post