Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusia1

Jest ktoś na sierpień 2007?

Polecane posty

Gość Załóż jeszcze z30
tych durnych topików, narazie masz 7, na co zaśmiecasz to forum nie da sie o to wszystko zapytac na jednym topiku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????? :O Weż pomyśl, to nie boli.

Gość Agusia1
Jak Ci przeszkadza, to zamknij oczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Agusia1
A na ktorego dokładnie? Ja jeste na 18 i kurcze już się nie mogę doczekać!!!Wczoraj juz nawet kupiliśy wódkę, boteraz są fajne promocje, a po nowym roku ma jeszcze podrożeć. A jak tam Twoje przygotowania? Suknia już wybrana?

Gość Agusia1
My mamy już wszystko pozamawiane (muzykantow, kamerzyste, fotografa, ksiedza, sale) nawet tuz przed Nowym Rokiem kupilismy juz wodke-wykorzystalismy swiateczne promocje! A z jakiego jestes regionu Polski (miasta)? Po suknię tez wybieram sie w marcu-wtedy jest organizowanych sporo pokazow z sukniami slubnymi. Chociaz ja juz niby mam upatrzona suknie, ale moze inna rownie ladna wpadnie mi w oko. Nie zaszkodzi jeszcze poszukac!

10 siepień 2007 :) Ehhhh... Mam już sale, kościół, kamerzyste, fotografa i zespół :) teraz pora na \"szmatki\" :)

Gość inka1981
ja tez sie przylaczam, osttani tydzien sierpnia. poniewaz jestem zwariowana, moj slub tez bedzie zupelnie inny. wszytsko jak zwkle bedzie w pospiechu tym bardziej ze slub bedzie w Polsce, a ja w Polsce nie jestem.poki co mam blankieciki, sale zamowiona i wielki balon-wszytsko. ale po malutku:)jakso trezba dac rade.to trzymajmy sie dziewczyny:)

Gość alu
ja 4-ty :)