Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolka

dobry, sprawdzony podkład dla suchej skóry

Polecane posty

Gość karoolka

cześć, dziewczyny:) wiem, że niektóre z was znają sie na makijażu, dlatego chciałam porosić o rade szukam podkładu dla cery suchej, dość wrażliwej bez efektu maski taki do 50 zl;)

Gość rutka
szukam dokladnie tego samego

Gość dobrarada..
i ja tez takiego szukam..mialam kiedys Lirene....nawilzajacy..ale i tak mi wysuszal cere..:(

polecam wam z czystym sumieniem Hydra Drops firmy Lumene z krystalicznie czystą fińską wodą wiosenną ( hehe ) i mleczkiem owsianym- rewelka...super nawilża- w lato spalilam twarz na słoncu ( w trakcie wycieczki ) i po 3 dniach chodzila mi płatami- inny podklad podkreślił by \"skórki\" a ten spowodował, ze nie bylo ich widać Uzywam do dzisiaj nr 022 sunny sky- chyba najciemniejszy- ale od razu mówię, ze on nie jest mocno kryjący, nie tworzy absolutnie maski- ale ladnie nadaje skórze ciepły opalony wyglad- skóra jest jędrna, wyglada świeżo i 100% naturalnie- i jest dosyć trwały jak na podklad nawilżający- polecam również dla osób, które chodzą do solarium i ich skóra robi sie czerwona- ładnie tonuje twarz- niweluje czerwony kolor- od kiedy go uzywam, moja buzia wyglada rewelacyjnie, a nikt nie chce uwierzyć, ze mam podklad na twarzy...POLECAM

Gość dobrarada..
bardzo drogi? i czy wygląda jak maska? :) ❤️

Gość dobrarada..
a co sądzicie o Privi - Hydra illumin....? ❤️

manhattan - wake up make up niecałe trzy dychy lekki półpłynny, dobrze się trzyma, nieźle kryje, nie widac go na twarzy dlla mnie rewelacyjny ps. nie kupujcie nawilżajacych podkładów rimmel. godizna i nie ma ich na twarzy z ato wstretne pory i niedoskonalosci sa...