Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczka

czy ktoś robił laserowa korekcje wady wzroku????

Polecane posty

Gość oczka

jestem po tym zabiegu czy ktoś z was też podzielmy sie spostrzezeniami

No i jak lepiej widzisz? duza miałas wade no i napisz jesli mozesz gdzie i za ile mozna zkorygowac oczka:)

Gość oczka
ja robiłam w katowicach ok. 1 tyś za oko

Gość naamah40
możesz napisać coś więcej na temat tego zabiegu? bardzo poważnie się nad nim zastanawiam i pomogła byś mi w podjęciu decyzji. pozdrawiam

Gość oczka
no wiec tak nie każdy może byc poddany tem zabiegowi najpierw musza cie zakwalifikować.sam zabieg nie boli znieczulaja oko.boli puzniej jak znieczulenie nie dział.ja nigdy gorszego bulu nie czułam ale to zalezy od oczu moja kuzynke nic nie bolało.po trzech dniach ściagaja ci opatrunek.ja juz jestem 4 lata po zabiegu widze dobrze czasami szwankuje mi tylko lewe oko

Gość weronka*
co to znaczy szwankuje?????

Gość oczka
czasami gorzej widze muja obraz sie zlewa na tym oku.ale to mija i czasami mnie tam coś zaboli ale to żadko.jedyny takim ucjiążliwym mankamentem puznie jest to ze juz zawsze gorzej widzisz jak jest ciemno,ja np.od tamtej pory raczej po ciemku nie prowadze auta

Gość weronka*
och, to tak zawsze jest po laserowej korekcji ze gorzej widzisz po ciemku? wszyscy tak maja czy tylko Ty?

Gość oczka
z tych osób co znam tak.muj okolista muwi ze tak jest zawsze to oczywiscie nie znaczy ze nic nie widzisz tylko mniej ostro.ale zalety tego zabiegu sa super wreszcie zyjesz bez okolarów