Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darek

DLACZEGO?????????

Polecane posty

POZNAŁEM DZIEWCZYNĘ, UMÓWILIŚMY SIĘ. PODCZAS RANDKI ZAPYTAŁA O MOJĄ PRACĘ, ILE ZARABIAM.GDY USŁYSZAŁA ILE (NA RAZIE MAŁO), TO NIEDŁUGO SIĘ ZMYŁA. DLACZEGO LASKI LECĄ NA KASĘ? TYLKO PROSZE NIE MÓWCIE ZE TAK NIE JEST I NIE PORÓWNUJCIE TEGO Z TYM, ZE FACECI LECĄ NA WYGLĄD. TO ZE KTOŚ LECI NA ZGRABNY TYŁEK MOZNA PORÓWNAĆ Z TYM, ZE DZIEWCZYNY LECĄ NA DUŻE RAMIONA, DOBRZE ZBUDOWANA KLATKĘ, ITP. ZARAZ ZACZNIECIE ZAPRZECZAĆ, MÓWIĆ, ZE KŁAMIĘ. ALE DOOKOŁA TYLKO SŁYCHAĆ TYLKO, ZE JAK MASZ MAŁO KASY, TO SIE MUSISZ BARDZIEJ STARAĆ, ZEBY NAM ZAIMPONOWAĆ.JAK FACET MA MAŁEGO TO PODOBNO TEZ NIE MA ZNACZENIA, TYLKO JAKOS DZIWNIE WSZYSCY TAKIM MIKRUSOM POLECAJA ODPOWIEDNIE POZYCJE A ICH KOBIETOM ĆWICZENIE MIĘŚNI KEGLA. WIĘC JEDNAK I KASA I ROZMIAR MA ZNACZENIE. JAK FACET MA JEDNEGO CZY DRUGIEGO MAŁO, TO TE KTÓRE UWAZAJĄ SIE ZA PORZĄDNE UDAJĄ ZE JEST OK., ALE JAK JEST DZIANY LUB HOJNIE OBDARZONY, TO NIE POTRAFIĄ UKRYĆ RADOŚCI Z TEGO. PAMIĘTAM JAK WIELE LASEK REAGOWAŁO NA WIDOK MOJEGO DUŻEGO ( ICH ZDANIEM ) PENISA. FACET NIE MA WŁYWU NA WIELKOŚĆ SWOJEGO INTERESU A W DZISIEJSZYCH CZASACH TAKZE NA WIELKOŚĆ ZAROBKÓW, A DOOKOŁA TYLKO SŁYSZY ZE TO I TO WAŻNE.WIĘC TRACI PEWNOŚĆ SIEBIE I NIE CHCE SIĘ UMAWIAĆ.POTEM WIELE KOBIET MA PRETENSJE, ZE SĄ SAME. TO NIE POWINNO MIEĆ DLA WAS KOBIET ZNACZENIA. JAK TRAFI SIE WAM BOGATY KOLEŚ, TO NIE POWINNYSCIE GADAC O JEGO KASIE, CZEKAC TYLKO NA PREZENTY. ZAPROPONUJCIE SAME ZE ZAPŁACICIE RAZ NA CZAS ZA WYJSCIE. POWIEDZCIE, ZEBY NIE KUPOWAŁ DROGICH PREZENTÓW BO WY SIE TAKIMI NIE MOZECIE ZREWANŻOWAĆ. CIEKAWE ILE Z WAS TAK POTRAFI. MÓWIE O TYCH PORZĄDNYCH BO WIERZE ZE ISTNIEJĄ MAM NADZIEJE ZE ODPISZĄ MI POWAZNIE I WYCZERPUJACO. BO ALBO KASA I ROZMIAR MA ZNACZENIE ALBO NIE. NIE MA ODPOWIEDZI: NIE MA ZNACZENIA, ALE..... POZDRAWIAM WSZYSTKIE NAPRAWDE WARTOŚCIOWE KOBIETY I PROSZĘ O SZCZERE I DŁUGIE ODPOWIEDZI ( MOZE NIE TAK DŁUGIE JAK MÓJ TEKST, ALE ZAWSZE).

Gość tukasa
Po 1 wyłącz caps Lock

Gość tukasa
"FACET NIE MA WŁYWU NA WIELKOŚĆ SWOJEGO INTERESU A W DZISIEJSZYCH CZASACH TAKZE NA WIELKOŚĆ ZAROBKÓW," Zgadzam się z tym pierwszym, ale z drugim nie do końca. Mój mąz jest studentem, mógłby nic nie robic. Ale nie, chłopak ma od 2 do 3 dodatkowych zajęc, z których przynosi do domu więcej kasy niż ja. Także jakis tam wpływ ma na swoje zarobki. Jednak co do sedna Twojej wypowiedzi, to powiem Ci, że dla każdego człowieka ważne są pieniądze, i to wcale nie zalezy od płci. Raczej od potrzeb. Jedni maja mniejsze, inni większe. Ja swoje potrzeby dostosowuję do naszych (moich i męża) możliwości finansowych. A inni dostosowują swoje połówki do potrzeb. I to nie jest ważne czy to facet, czy kobieta.

Gość jgjkgjkghkhkhjkhk
TO ZE KTOŚ LECI NA ZGRABNY TYŁEK MOZNA PORÓWNAĆ Z TYM, ZE DZIEWCZYNY LECĄ NA KASE dodalam slowo by ci wytlumaczyc jak jest nie chodzi o to ze dziewczyny ale TA dziewczyna tak samo jak faceci chca tylko seksu i nie kochaja -to samo z dziewczynami-ta chce tylko forsy bo jej sie nie podobasz... jak dziewczyna zakochana to na kase nie zwraca uwagi jak facet zakochany nie musi sie z nia przespac by sie dobrze bawic i jak ona przytyje odrobine to on jej nie zostawi jak facet starci forse pna go nie zostawi itp

Gość trafiłeś po prostu na
materialistkę. Na jednej lasce świat się nie kończy, więc nie generalizuj. Z tym że może się zastanów jakie masz inne walory aby dziewczynie zaimponować oprócz tego, że jesteś facetem. Masz takowe?

Gość jgjkgjkghkhkhjkhk
on nie trafil na materialiske ale na kogod komu on nie wpadl w serce sa takie kobiety z bogatymi mezami ktore sa 'materialistki' a zostawia meza dla przystojnego bedaka w ktorym sie zakochaja...milosc jest silniejsza od forsy

Gość tukasa
Facet nie trafił i od razu generalizuje...

Gość trafiłeś po prostu na
hihihi - właśnie doczytałam coś, co mnie prawie z krzesła zwaliło... Ty chodzisz i pokazujesz laskom swoje przyrodzenie na początek???? To już teraz się nie dziwię, że żadna cię nie chce. Gdybym trafiła na takiego co zaczyna od "prezentacji swoich wdzięków" to uciekłabym od razu myśląc że to jakiś zbok. Więc nie zwalaj na to, że niewiele zarabiasz, bo nie w tym problem

jest jeszcze inna rzecz, teraz również kobieta potrafi dużo zarobić, często więcej od swojego partnera nie wiem w jakim jesteś wieku, ale z czasem kobieta zarabiając poprostu więcej obawia się, że facet może osiąść na laurach, albo poprostu zwiać ale to tylko mój punkt widzenia i wcale nie musisz się z nim zgadzać

Gość tracky
dla mnie nie ma znaczenia ile mój mężczyzna zarabia, ważne żeby był w stanie utrzymać mnie i rodzinę, nie mam wielkich wymagań, on pracuje na akord, zarobi tyle ile przepracuje, tyle że nie zawsze jest to zależne od niego, nie chce pisać czym dokładnie się zajmuje, ale raz przynosi do domu więcej, raz mniej, ale nigdy nie mam do niego o nic pretensji, ja też zarabiam, więc jeśli gdzieś wychodzimy umawiamy się ile każde z nas ma kasy i jak płacimy, zdarza się, że każde płaci za siebie, albo ja za całość, albo on kocham go właśnie za to, że potrafi mnie zaskakiwać, robić niespodzianki niematerialne, potrafi być kreatywny i pomysłowy, a do tego nie potrzeba mieć milionów :)

Gość zdolowanaaaaaaaaa
Pieniadze potrafia zniszczyć związek:(

Gość idz z tym
idz z tym tematem na "uczuciowy". Tutaj zaraz sie skonczy na "dupe marynie" a po co, skoro temat zapodales ciekawy