Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Macro

CZY TEST CIĄŻOWY ZROBIONY Z RANA JEST WIARYGODNY?

Polecane posty

Robiony z rana wykazał brak ciąży,zrobiony wcz o 14 dwie kreski,czyli ten popołudniowy to lipa?

tak. wtedy najlepiej robic test, z pierwszego porannego moczu..

lekarzem nie jestem.. tak gdzies czytalam. byloby to poniekad logiczne.... jak sie oddaje mocz do badania to z rannego moczyu ZAWSZE. ale przeciez jak stezenie hCG jest wysokie to w kazdym innym moczu tez wyjdzie.. testy te aptekowe sa bardzo czule, i latwo wykrywaja ew. ciaze, tak mowila mi faraceutka jak musialam kiedys sobie kupic i ja o to pytalam cala przerazona.. a chcesz dzidziucia? niech sie okaze po Twojej mysli!!

Gość wygłupiasz się czy co
Hm... w innej porze moze raczej fałszywie wskazać brak ciąży...:o Po ilu minutach ten o 14 pokazał 2 kreski? Bo jesli nie po tylu ile pisze w ulotce, czyli zwykle 3, to nie ma się czym przejmować raczej. A dla pewności zrób moze test z krwi, ten się nie pomyli, a kosztuje tyle ile 2 testy z moczu mniej więcej.

Bardzo chce dzidzie chociaz dzwonilam do gin przed chwilka i mi powiedziala ze test wykonany popoludniu pokaże takie dwie krechy ze ho ho,a ranny pokazał ze nie ma ciązy

napisalam Ci tak jak gdzies czytalam... jak wprowadzilamm ie w blad to przepraszam. 3MAM W TAKIM RAZIE ZA 2 KRESKI:d

Poprostu zmylił mnie fakt ze dwóch ginów wyklucza ciaże a test popoludniowy ją stwierdza:(

MASZ ZAUFANIE D TYCH GINEKOLOGOW? pYTAM ZUPELNIE SERIO. moze sprobuj jeszcze gdzie indziej... albo test z krwi>>??nie wiem co Ci poradzic.. jezeli tak to ktory totydz?moze za wczesnie na stwierdzenie ciazy w badaniu gin?

mi sie wydaje ze powodem spoznienia jest odstawka tabsów a test nie wykaze 8dniowej ciazy i to nie wiem czy wtedy była owulka bo po tych tabsach jakos nie może się nic wyregulować

wiem ze nie sposob, ale tzeba trafic na dobrego.. tylko ciezko... moja np. nie wzbudza mojego zaufania: bralam antybiotyki (2 przez tydzien) i kupe innych lekarstw, i 3 dni po skonczeniu jednego pekla nam gumka- przekonywala mnie ze nie ma taiej mozliwosci zeby wpasc.. ja jeszcz nie odstawialm tabsow..wiec na moim przykldnie Ci nie powiem... ale moja przajciolka odtawila po 4 latach i do tej pory musi okres wywolywac czasem:(

No tak każdy człowiek to jakiś osobny przypadek,jeśli jest coś u kogoś nie znaczy że się i nas tyczy,ja poprostu mam mętlik w głowie,zbyt duzo miałam na swojej głowie stresów,więc chyba to one też mają wpływ na sytuacje.

poczekaj jeszcze kilka dni wtdy zaden test Cie napnwo nie oszuka

Gość fgggfhjmm
kurcze nei chciałabym zaśmiecać forum, ale mam pytanie... zaliczylismy z mężem wpadkę 6 dni temu, pękła gumka. to był 26 d.c., jednak ja po odstawieniu tabsów pół roku temu, mam cykle tak rozregulowane że szkoda gadać. 2 cykle temu czekałam prawie3 miesiace i musiałam wywoałać Lutenylem, w poprzednim cyklu okres pojawił się po 35 dniach... Wiec tak naprawde nie wiem kiedy jest ten dzien spodziewanej miesiaczki??? kiedy moge zrobic test?

Gość fgggfhjmm
prosze pomóżcie

Gość maaala.
ok. tygodnia "PO" po ok. 6 dniach pojawia sie ginadotropina kosmowkowa- implantacja i te sprawy:) ja wlasnie bada sie tym testem

Gość fgggfhjmm
dzieki czyli jutro rano moge probowac

Gość maaala.
powodzenia!

Gość fgggfhjmm
zyczysz mi 2 kresekrozumiem... nie nie jeszcze nie teraz plisss NIEDZIEKUJE