Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihaha

.......może być taka fryzura?................

Polecane posty

Gość ihaha

Mam półdługie włosy z odrastającą grzywką,która wchodzi miw oczy. Nie mam pojęcia, jaką sobie zrobić fryzurę na sylwka, bo z tą grzywką ciężko jest coś zrobić. Będe ubrana w małą czarną z ukośnym paskiem cyrkonii. Co myślicie, żebym uczesała sięmocno na gładko (oczywiście grzywkę będę musiała użelowac do góry) i ściągnąć włosy w końcki ogon. Do tego załóżyłabym jakieś mocno ozdobne długie kolczyki. Myślałam też, żeby zakręcić włosy, grzywkę też i taką grzywkę potem podpiąc spinką na boku. Do będzie lepsze? Nie idę do fryzjera

Gość mi sie wydaje
ze najlpsze bedzie rozwiazanie z konskim ogonem. Wszystkie wlosy zwiazac z tylu, grzywke podpiac do gory(tylko nie na zel) uzyj pianki przed suszeniem, susz je w kierunku upiecia nastepnie delikatnie natapiruj (delikatnie-nie jakies wodoglowie) i uzyj lakieru. Dobry pomysl z tymi kolczykami, wygladaja bardzo kobieco gdy wlosy sz podpiete i widac cala szyje;)

Gość ihaha
dzieki wielkie za odpowiedź:D. mozesz mi wyjaśnić dokładniej jak upiąć tę grzywkę? A czemu nie może być na żel? pozdrawiam:D

Gość aparatka z...
lepszy byłby wosk bo ładniej nabłyszcza, nie za dużo bo poskleja włoski podepnij z tyłu tą grzywkę tak jakby "od spodu" tzn tak, żeby nie było spinki widać, taką płaską spinką, ew zwykłą "wsuwką" już nawoskowane i resztę zwiąż w koński ogon - powinno się tak trzymać - mi sie trzyma zawsze :) miłej imprezy życzę:)

Gość ihaha
ktoś ma jeszcze jakieś rady? bedę wdzięczna