Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chlopak22

Z kim jest nie tak

Polecane posty

Gość ja ona xxxxxxxxx
dla mnie jestes niewyzytym samcem i tyle.Z Twoich wypowiedzi wynika,ze nie dojrzales jeszcze do prawdziwego zwiazku.Nie umiesz docenic tego co masz,nie umiesz ponosic konsekwencji za decyzje zyciowe.Dziecko tez potrzebuje ojca,a Ty to bys tylko bzykal....myslisz niestety tylko dolna czescia ciala...nie dziwie sie ,ze ona unika sexu...dziewczyna chce po prostu stabilizacji,skoro pojawilo sie dziecko.Madrze ktos napisal ze jakbys nie mial nogi czy Twoje libido spadloby jak bys sie zachowywal?pewnie pragnalbys milosci a nie sexu tylko,wiec postaw sie w sytuacji kobiety.Jak nie umiesz brac na siebie decyzji zyciowych,to trzebabylo sie zabezpieczac i miec sexu do woli a nie teraz biadolic.Wybacz ale zalosny jestes i mam nadzieje ze nigdy nie trafie na faceta Twojego pokroju

Gość ja ona xxxxxxxxx
i co zostawisz to bez komentarza????

Gość myslaca troche inaczej
WYDRUKUJE TO CO MAM DO POWIEDZENIA NORMALNIE WIELKIMI LITERAMI.... PRZESTANCIE NAPADAC NA TEGO FACETA...CHLOPAK NAJZWYCZAJNIEJ W SWIECIE NAPISAL CO CZUJE I CO DZIEJE SIE W JEGO ZWIAZKU! I DZIWI MNIE TO ZE WSZYSTKIE NAPADACIE NA NIEGO TYLKO W JEDNYM TEMACIE - ZE ZOSTAWI SWOJA DZIEWCYNE ALBO ZNAJDZIE SOBIE KOGOS NA BOKU:))) HAHAHA ALBO CZYTAC NIE UMIECIE ALBO FASCYNUJE WAS TYLKO I WYLACZNIE TEN TEMAT!!! ROZUMIEM ZE SKOK W BOK BYLBY OSTATECZNYM WYJCIEM - JESLI SIE NIC NIE ZMIENI!!!! A DO CHLOPAKA!!! MOJE ZDANIE JEST TAKIE ZE TWOJA DZIEWCZYNA JEST PO PROSTU NAJZWYCZAJNIEJ W SWIECIE ZMECZONA!!!! WYCHOWYWANIEM DZIECKA, DOMOWYMI OBOWIAZKAMI ITP. I NALEZALOBY W TEJ KWESTII COS ZROBIC!

Gość Minuta ciszy
Doczytaj myśląca....On sobie nie ma nic do zarzucenia w kwestii pomocy swojej dziewczynie. Według niego ona nie powinna być zmęczona! To już mu sugerowaliśmy. Więc nie napdaj ty na nas teraz.

Gość massakra
W 100% zgadzam się z którąś z przedmówczyń: mam nadzieję, że w życiu nie trafię na tak infantylnego max-egoistę. Facet, masz 22 lata, a wypowiadasz się, jakbyś miał 5. Hehe, jakbym nie czytała, to bym nie uwierzyła:) Biedna, biedna dziewczyna. Gdyby nie było dziecka, najlepiej by było, żeby uciekała od Ciebie jak najdalej. Niestety, w wyniku bezmyślności i braku dojrzałości na świat przyszło dziecko, które nie jest winne temu, że ma inne dziecko za ojca. Powtarzam: chłopcze, zastanów się nad sobą i spróbuj dojrzeć. Może warto byłoby poszukać pomocy psychologa? Bo widać, że Twoi rodzice nie sprostali zadaniu wychowania mężczyzny:(

widze ze wypowiada siesama mlodziez ktora nie ma pojecia o zyciu! Niestety autor topiku ma racje!! niech dziewczyna wezmie sie w garsc,bo nie moze byc wiecznie zmeczona,ja ni9echcialabym kochac sie z facetem raz na jakis czas i to przez 5 min.Dziewczyny zastanowcie sie!!! jakby facet tak was ciagle odtracal!!! i niechial sie z wami kochac to napewno byscie go zostaily!!! ja bym sie meczyla w takim zwiazku,chlopak sie stara i widac ze chce to jeszcze naprawicP.S. DO autora topiky znalezienie sobie kochanki to naglupsze rozwiazanie,pokomplikujesz sobie zycie nie warto uwierz m i pozdrawiam

Gość massakra
Julietta --> radzę wizytę u okulisty, w takim razie. Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że sama jesteś młoda i życia nie znasz. Życie, moja droga, to nie seks. W życiu znacznie ważniejsze są inne sprawy. Jak dorośniesz, to zrozumiesz:)

Gość facet__
Czy ja dobrze zrozumiałem? Chłopak ma seks codziennie i przeszkadza mu, że tylko raz na dzień tak? Jeśli tak, to współczuję debilizmu. Ja to miałem kiedyś dylemat - 2 lata bez seksu, same pieszczoty tylko raz na 2-3 tygodnie. I jakoś dało się żyć.

Niewypowiadalem sie bo poszedlem spac caly dzien w pracy wiesz-zmeczony jestem . Nie niemam seksu codziennie a chcialbym :D .Czasami jest bardzo rzatko co mnie denerwuje .\" to współczuję debilizmu\".sluchaj staram sie byc mily niebede ci ublizal jak ty ublizasz mi ciekawe czy w realu bys byl taki kozak .3 tygodnie widac malo potrzebujesz moze jestem bardziej wymagajacy.Ja ona jak ty to czytalas jak tylko bzykal jak dziecko potrzebuje ojca ma i to w 100% pracuje na nie opiekuje sie nia ucze ja czy ty dajesz swoim dzieciom wiecej prosze naucz mnie tego .Bradzo mozliwe ze jej libido spadlo ale jak mowilem to niejest moja wina ,trwa to juz od 3 lat wiec juz chyba powinna jakos inaczej reagowac .Ja ona tez mam nadzieje ze na ciebei nigdy niewpadne bo zalosna to ty jestes .\"ROZUMIEM ZE SKOK W BOK BYLBY OSTATECZNYM WYJCIEM\" chyba jedyna ktora to zauwazyla .\"WYCHOWYWANIEM DZIECKA, DOMOWYMI OBOWIAZKAMI ITP.\" Troche to smiesznie zabrzmi ale naprawde my niemamy jakis obowiazkow domowych mieszkamy u moich rodzicow , niema jak to sie mowi calego domu na glowie - tak sandra sie musi zajmowac ale jak juz mowilem to grzeczny dzieciak ;] bawis ie sama chyba w tate ;).\".On sobie nie ma nic do zarzucenia w kwestii pomocy swojej dziewczynie.\"Prosze o przykladowe obowiazki postaram sie wytlumaczyc .\"nie napdaj ty na nas teraz.\" Mysle ze nienapada na was broni mnie tak sadze ale nienapada na was od poczatku to ja slysze ze jestem cham egoista i ze macie nadzieje niespotkac mnie nigdy no ja powiem ze was tez .\" w wyniku bezmyślności i braku dojrzałości na świat przyszło \" Zgadzams ei w 100% niebylismy przygotowani na taki cios no ale co teraz nierzluje mam slina core i mi z tym dobrze.Od tamtej pory strasznie dojrzalem mysle ze za szybko !!!!\"! jakby facet tak was ciagle odtracal!!!\" Mysle ze zrozumialy by to jakbym ja byl kobieta i mial taki problem a jest niestety odwrotnie.\" ja bym sie meczyla w takim zwiazku\" czasami sie mecze i to od 3 lat .:Życie, moja droga, to nie seks.\" Dlamnie jest wazna jego czescia . Jak to ktoras z pan napisala w innym topicku jak sie w lozku nieuklada to i tu sie przestanie ukladac .\"W życiu znacznie ważniejsze są inne sprawy. Jak dorośniesz, to zrozumiesz\" Tak jest wiele wazniejszych spraw Np: zdrowie ;] ale ze sa wazniejsze sprawy nieznaczy ze mozna zaniedbywac te mniej wazne.Facet twoje dylematy to juz twoj problem teraz rozmaiwamy o moim ;)

Gość sexsowne stringi
dziecko zostawcie na tydzień u dziadków i wybierzcie się na tydzień gdzieś sami... szczera rozmowa o problemie powinna pomóc. może ona też ma ci coś do zarzucenia,ale z jakiegoś powodu nic nie mówi... patrzysz na problem z jednej strony, kobiecie nie odechciewa się seksu totalnie bez jakiegoś ważnego powodu.

nawet nie moge czytać tego co ty wipisujesz:( widac ze nie dojrzały z Ciebie chłopiec:( Gdyby mnie chciał facet zostawić zdzieckiem to dziecka by juz nigdy nie zobaczył. A Ty sie nie ośmieszaj ze tylko przez sex chcesz sie rozwieść,bo jakaś przyczyna tego musi być!!! Niestety w takich niedorośniętych chłopcach nie można mieć oparcia:(

Gość Minuta ciszy
Jest również i takie pwoiedzenie "Jak się nie układa w innych sprawach pomiędzy ludźmi, to i w łóżku się nie układa" I jesli chodzi o kobiety jest to 100% racja. Więc musicie porozmawiać, bo może jest coś o czym nie wiesz, a co twoja żona chciałby ci powiedzieć. Ten pomysł z wyjazdem na tydzień jest dobry. Nie zgodze się z tym co mówisz "Spadło mi libido, dlaczego ja mam ponosić tego konsekwencje" Powtórzę, a jak tobie kiedyś spadnie to co? Mają się wszyscy od ciebie odwrócić? Dziwne wartościowanie.

Gość bez pomyslu na nick
a ja naprawde nie rozumiem co to znaczy "wpasc" w tych czasach !!! przeciez sa prezerwatywy, tabletki anty, jakies globulki normalnie masa tego...! wiec jesli to powod ze boi sie ze wpadnie 2 raz to wezcie pomyslcie nad dobrym zabezpieczeniem do licha :/ a po 2 jak kobieta ur to nawet na 2 lata moze miec zaburzenia hormonow przez co jest spadek libido czyli ochota na seks a ty jej chyba nie kochasz skoro chcesz suzkac se kochanki. zycze powodzenia

Gość Szyderswto
'Jak kobieta ur to nawet na 2 lata moze miec zaburzenia hormonow przez co jest spadek libido czyli ochota na seks" - po pierwsze dlaczego to nasz drogi autor topiku ma ponosić konskewencje! :P Po drugie dziecko naszego drogiego autora ma 3 (słwonie trzy) latka, więc ta teoria spadku po porodzie nie aktualna. A że on ją nie kocha....

kocham ja jakbym niekochal niebyl bym z nia ;] Postaram sie z nia pogadac poczekac czas pokarze ;]