Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palona czerwień

ROWEREK a szczupłe uda

Polecane posty

Gość Palona czerwień

Czy rowerek pomoże mi wyszczuplić uda? Jazda na najmniejszym obciążeniu nie powinna rozwinąć nadmiernie mięśni, ale czy spali tłuszczyk? Macie jakies doświadczenia związane z tym tematem?

Gość wredna jedna
czy ten temat ma jakiś głębszy związek z tematem "Mam 55 cm w udzie a sylwester tuż tuż?"

Gość Palona czerwień
nie, a powinien? Po prostu dostałam na gwiazdke rowerek ;)

wiesz, od 3 lat jezdze codziennie do pracy na rowerze (12 km). Efekt jest taki, ze w ciagu tych 3 lat zrobilam sie wieksza w biodrach i udach o kilka cm....

no, czasem sie spiesze, fakt :) no i uwielbiam szybka jazde ;) mimo, ze obiektywnie jestem \"wieksza\" to wszystko poszlo w miesnie, wiec wyglada ok., tak \"zdrowo\" :D Kathrin, sugerujesz, ze jezdzac wolno mozna wyszczuplic uda? Spalic tluszcz nie budujac miesni? Hmmmm

nie o to mi chodzilo :) jezdzac na najmniejszymo bciazeniu spalamy tluszczyk a nie rozbudowujemy sobie miesnie ale wiadomo ze czasem zeby dojechac szybciej wrzucamy wieksza przezutke i wtedy miesnie parcuja... wiem bo przerabialam to na sobie jezdzilam codziennie na rowerku stacjonarnymna namniejszym z mozliwych obciazen i czulam po spodniach ze sa luzniejsze w udach a kozaczki z lydek spadaja:) ale neistety zapuscilam sie i teraz.........:( trzeba zaczc od nowa;)

dzieki, Kathrin, za rade, sprobuje troche bardziej relaksowo jezdzic, bo trase mam sliczna :) zobaczymy.

Tobie tez powodzenia i zeby spodnie znow spadaly w nowym roku ;) Ja specjalnie nie chce samochodu, bo nic tak nie budzi rano jak 6 km na rowerku przez las :)

mi pomagaja na super uda -szczulple podnoszenie nog tak aby dotknac kolanami lokci i tak dziennie 800 razy czyli na 2 nogi 1600 razy --ale jakie efekty.🌼

Gość ej a stepper
jak ćwiczyć na stepperze aby wyszczuplić uda? a łydki?

Gość Palona czerwień
wow... 1600 razy? gratuluję wytrwałości. Chyba jednak się zmusze do ćwiczeń skoro spodnie moge stać się luźniejsze, no i może wreszcie pozbęde się na dobre skórki pomarańczowej, bo ciągle skóra nie jest idealnie gładka.

Gość hjhgjg
ja robilam po 100 na jedno za jednym zamachem i padalam. a jezdze na stacjonarnym i faktycznie sa szczuplejsze.po trzech dniach jezdzenia na najlzejszej przezutce po 3 h a jedzac duzo ponad tys zauwazylam rezultaty