Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaalami

pomocyy

Polecane posty

Gość maaalami

witajcie dziewczyny, proszę was o szczere odpowiedzi. biorę novynette pierwszy miesiąc i wczoraj przy wyjmowaniu tabletek wypadła mi jedna pigułka i gdzieś się zawieruszyła i pech tak chciał że była to ta którą właśnie musiałam wczoraj wziąć :( więc przyjęłam następną tabletkę którą powinnam wziąć dopiero dzisiaj. czytałam że wszystkie tabletki w opakowaniu mają ten sam skład więc chyba nie ma zbytniej róznicy którą tabletkę wezmę, tylko że teraz brakuje mi jednej tabletki :( czy powinnam wykupić dodatkowe opakowanie i dzisiaj wziąć tę jedną tabletkę którą zgubiłam oznaczoną dniem nr 11??? prosze o pomoc

Gość kum
Powinnaś zrobić przerwe.Tak jest w przypadku tych tabletek ktore biore ja

Gość jakniewiesz
przeczytaj ulotkę, tam powinna być informacja na ten temat

Gość lidia123
Spokojnie mozesz wybrac wszystkie tabletki do konca i poprostu przerwa 7 dniowa bedzie dzien wczesniej. Tylko pamietaj zeby sie nie pomylic i nie przedluzyc przerwy.

Gość maaalami
czyli w tym miesiącu przyjmę tylko 20 tabletek a nie 21? czy w takim razie mam zabezpieczenie jakie gwarantują mi tabletki, czy muszę stosować dodatkowe zabezpieczenie?

maaalami:) Tez biore te tabletki :) A ** LIDIA123 ** MA RACJE TAK WLASNIE ZROB Pozdrawam :)

maaalami:) Przy trzecej badz spokojna napewno zabzpiecza:) Pisze o trzeciej tak na wszelki wypadek lepiej nie ryzykowac:)

Gość maaalami
dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie już. zgubiłam 11 tabletkę i wzięłam 12 więc wszystko powinno byc ok.

Gość malaaami
do hgfhfghfgh, czy możesz napisać mi co jest na tej stronce bo mi się nie chce ona otworzyć :( próbowałam już kilka razy

Gość nie klikajcie w ten link
tam są same wirusy...

Gość malaaami
dzięki za przestroge