Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprzekonanaa

Co myślicie o kimś takim do Wesela?

Polecane posty

Gość nieprzekonanaa

Mieszkam na terenie woj. podkarpackiego i poszukuję kogoś kto zajmie się kręceniem i robieniem zdjęć na moim weselu. Znalazłam oferte w internecie http://www.efektstudio.com.pl/ Moglibyście powiedzieć co o tym sądzicie? Ewentualnie doradzić jakiś innych wykonawców z podkarpackiego? Z góry dziękuje 🌻

Gość nieprzekonanaa
.

Gość monikaaaaaaaaaaaaaa
powiem Ci ze zdjecia to jeszcze jeszcze ale filmy mi sie nie podobaja ja na swoim weselu mialam Piotra Szczepanika za fotografa spod rzeszowa a film krecil mi tez pan spod rzeszowa i bylam bardzo bardzo zadowolona z reszta podobalo sie wszystkim bo wiekszosc moich kolezanek tez go bierze na przyszly rok na swoje wesela wiec wydaje mi sie ze jest dobry z reszta my jestesmy filmem zachwyceni

Gość nieprzekonanaa
A mogłabyś mi podać stronę tego Piotra? Chciałabym zobaczyć jego filmiki.. Na tej stronie są tylko skróty całego filmu, ale widziałam całość. Dość ciekawe rozwiązanie i połaczenie całego materiału. I to mi się spodobało :) Ale dziękuje za opinie, ktoś jeszcze?

Gość Olala_Olsztynianka
Już w poprzednim topiku pisałam o moich problemach w szukaniu fotografa. Ten sam problem pojawia się i przy oglądaniu tej zaproponowanej strony. Co do zdjęć to się nie wypowiadam bo o gustach się nie dyskutuje ale jak dla mnie na stronie jest bardzo mało zdjęć jednej pary przez co trudno zaufać w umiejętności fotografa. Z amatorskich zdjęć też można wybrać kilka bardzo dobrych fotek.

Gość fotografa szukasz tak
mnie sie to zupelnie nie podoba (za malo zdjeca, a te, co sa, sa baaardzo przecietne) ale to o Twoj gust chodzi, a nie moj:)

Gość monikaaaaaa
napisz maila to wysle Ci namiary na tego goscia i na fotografa i na kamerzyste nie wiem czy ma wlasna strone ale nam pokazal kilka swoich plyek i sobie obejrzelismy i sie nam spodobaloa co do fotografa to on pokzuje cale albumy wiec bedziesz miala porownanie ja jestem dosc wybredna i i wydaje mi sie ze dobrze wybralam ale tez nie moja w tym zasluga tylko przypadkiem na niego trfilismy