Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ad_21

jak schudnąć i nie stracic kompletnie piersi?

Polecane posty

Gość ad_21
juz schudlam kiedys i t o sporo, ale stalam sie kompletna deska (mam figure gruszki) I nawet specjalnie przytylam, bo wygladalam jak chlopiec, chce znowu schudnac, bo mam kilka kilo za duzo (ale piersi chociaz sa :) ) tylko przeraza mnie troche wizja, ze stana sei male i obwisle, jesli zmniejsza sie o rozmiar, albo i wiecej!!

Gość ad_21
sa jakies metody, zeby az tak z piersi nie schodzilo? specjalnie nie cwicze górmych partii ciala i ni e ograniczam drastycznie jedzenia, tylko wiecej cwicze, zeby z dolu tluszczyk zchodzil. Zastanawiam sei czy są jakies kremy lub preparaty na to zeby tłuszcz nie schodzil z piersi.

Gość ja to jablko jestem
mam mala pupe i male piersi.. ja utyje to ladne piersi, brzusio sterczy, brak talii a pupa i tak mala buuuuuuuu to ja zazdrosze gruszki bo nigdy nie maja problemu z talia a talia jest wazna!! no sama nie wiem jak te superanckie dziewczyny ze zdjec maja takie cycki?? chyba wizualizacja nam pozostala... ps . ja wole jednak miec talie a nie miec cyckow ;) piersi mozna podrobic stanikiem odpowiednim a moj facet mnie uwielbia za caloksztalt- piersi nie sa wtedy wazne;)

Gość może na siłowni

Gość kacprowa
zdecydowanie silownia!! mi piersi nic nie zeszly waga tez nie wiele ruszyla ale widac jakbym schudla z 5kg bo oczywiscie miesnie mam teraz a nie tluszcz no i piersi tez mam nadal:)

Gość ad_21
w sumie rzeczywiscie trener tak dobierze cwiczenia zeby piersi nie znikały nie wiesz chyba co mowisz slonko, co ci z tej malej talii, jak jestes deska, duze piersi i mala pupa to marzenie prawie kazdej kobiety, a nie ma nic bardziej wiesniackiego, niz deska z tylkiem jak szafa trzydrzwiowa (a ja tak mam) mowienie ze chcialoby sie cos takiego, to niemal bluźnierstwo! :\