Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AGULA5

OD KIEDY NAJLEPIEJ ZACZAC SMAROWAC BRZUSZEK...

Polecane posty

Jestem w 3miesiacu;) ;) ciazy od kiedy najlepiej zaczac smarowac brzuszek uda oraz biust??????????

Gość jopek23
własnie od teraz, czyli od 4. miesiaca smaruj rano i wieczorem, de3likatnie wcierając krem,

Gość Moniś D
te wszystkie kremy to pic na wodę.Powiedziała mi to lekarka ale ja i tak smarowałam się 2 razy dziennie specjalnymi kremami na rozstępy.I co??Lekarka miała rację kremy nie pomogły na piersiach zrobiło mi się troche rozstępów na szczęscie od spodu więc nawet jak założę bluzkę z dekoldem to nie będzie ich widać.Niektóre kobiety niczym się nie smarują i rozstępów nie mają inne się smarują ale nic im to nie daje to jest uwarunkowane genetycznie.:(

Gość nowa346
ponoc najlepsze na rozstepy jest zwykla oliwka:) moja kuzynka smarowala i nie ma sladu po ciazy

A ja smarujac sie mustelka, pozbylam sie drobnych rozstepow na spodzie piersi, wiec jednak nie do konca jest to taki pic... Ale na pewno pierwsze skrzypce graja geny. Jednak skora w ciazy moze sie wysuszac, wiec warto ja nawilzac i natluszczac.

Gość monika77
Zgadzam sie z MONIŚD kremy to pic na wodę , ja sie nie smarowalam niczym, przytyłam 16 kg nie mam ani jednego rozstępu, ani na brzuchu, ani na piersiach a miałam biust po porodzie taki że ciężko było mi znaleźdż jakiś biustonosz bo z DD się wylewało. Moja koleżanka sie smarowała regularnie i w 8 miesiącu jej popekał brzuch, powiedziała że te kremy to się nadaja do du.......... smarowania, bo tam jej sięnic nie zrobiło.