Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikttt

Sex z ex?

Polecane posty

Gość Nikttt

Wiem, 2 razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi, wiem jesli raz nie wyszlo, drugi raz tez nie wyjdzie. Bywal podly, ale nikt nigdy nie doprowadzal mnie do takich orgazmow jak on. Sex z nim to cos,co trudno opisac. Wczoraj spotkalam go po 4 m-cach i nie potrafilam mu sie oprzec!

Gość Nikttt
Nie do konca brawo...Moralniak mnie lapie.

Gość woodku
ech............. najprostsze instynkty

Gość Nikttt
Zapomniałam napisać, że po wszystkim o­b­c­i­ą­g­nęła­m mojemu ex z p­o­ł­y­k­i­e­m, po czym on kucnął nad moimi piersiami i postawił mi p­a­r­u­j­ą­c­ego k­l­o­t­z­a n­a k­l­a­t­ę! Czy to znaczy, że jednak się kochamy? :classic_cool:

Gość Nikttt
Wydzwania dzis, chce sie znow spotkac a ja walcze ze soba,zeby nie powiedziec "tak"

Gość Nikttt
Podszywcze nickow- won!

na poczatku tego roku poznalam fajnego faceta. spotykalismy sie kilka miesiecy. ja chcialam czegos wiecej, on tylko spotkan-przyjacielskiego ruch.nia. zakonczylam ta znajomosc. znow minelo kilka miesiecy i sie pojawil. wzial mnie na litosc i na teksty, ze on juz chyba jest gotowy na bycie w zwiazku ze mna. uleglam... :( i teraz czekam za okresem, bo jest duze prawdopodobienstwo, ze wpadlismy. przypominaja mi sie teraz wszystkie teksty typu: \"o naiwnosci ludzka\", \"madry polak po szkodzie\".

Znam historie. Mam z moim ex 3-letniego syna. Dzis nie zaluje oczywiscie,ale bywalo ciezko. Good luck!

Gość krystyna z gazowni..
ja weszlam do tej samejezki wiele razy. wrocilismy do sebie.. w koncu sie wszystko poukladalo jestesmy nierozlaczni. od roku

Nikttt, dziekuje. wiem, ze na pewno wszystko bedzie dobrze. jestem silna kobieta i z nim czy bez niego dam sobie rade. pozdrawiam ;)

Czasem chyba lepiej bez niego Ci bedzie. Ale ludzie sie zmieniaja i niektorzy w koncu dojrzewaja emocjonalnie. Mam nadzieje.Ja tylko czasami zbaczam z drogi i pakuje sie do lozka durniowi, ktorego wmowilam sobie,ze kocham.

Gość _bj
Spoko, ja też się kochałam z moim byłym. I teraz się przyjaźnimy, ale....łączą nas, jak to się mówi: feromony ;)

jakos nie jestes przekonana do teo, ze faceci potrafia sie zmienic. odnosze wraznie, ze zostalam przez niego tylko zmanipulowana. czy bede miala dzidzie dowiem sie dopiero za kilka dni, ale nie spedza mi to snu z powiek. on jest zdecydowanym przeciwnikiem poniewaz ma juz jedno dziecko. jesli okaze sie, ze jestem w ciazy a on nie bedzie chcial tego zaakceptowac, to jego problem :P

Jakbym swoja historie czytala...Moj ex tez mial 1 dziecko,kiedy ja zaszlam w ciaze. Sypial ze mna,ale o dziecku slyszec nie chcial. Przeszlam z nim duzo, zrobil mi mnostwo swinstw, ja jemu pewnie tez.

Przypadkiem,na imprezie,na ktorej ani on mnie sie nie spodziewal,ani ja jego.

długo chociaż byliście ze sobą, bo ja z moim eks to po 3 latach związku, po miesiącu już razem wyladowaliśmy w łóżku?

Przez 5 lat odchodzilismy i wracalismy do siebie. Teraz myslalam,ze to definitywny koniec,bo wyjechalam.Ale okazuje sie,ze jednak nie.

ja z moim byłym to nadjeziorem,to w łóżku, poprostu tam gdzie było nam wczesśniej dobrze się kochałam, poprostu fajnie jest być przez byłego pożądaną, a macie teraz partnerów, czy jesteście sami?

On ma kobiete,ja mam faceta, ale lgniemy do siebie jak magnesy... Jak to jest?Pozadamy siebie bardziej,bo nie mozemy byc razem?

Jestem z polnocy Polski.Co sie popsulo?Nigdy mnie nie kochal,a na seksie nie zbudujesz wiele.Nie ma milosci,ale iskrzy dalej.

Gość to łon
ale durne kurwy