lusia572 0 Napisano Grudzień 28, 2006 Mieszkam w Białymstoku u mnie na rynku,są stragany z dobrymi kosmetykami typu:L\'oreal,Astor,itp.cena jest srednio o 10-20 zł mniejsza niz w sklepie,jestem ciekawa czy te kosmetyki są identyczne i tak samo dobre jak w sklepach??czy ktoś takich używał???:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciekawiona* Napisano Grudzień 28, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3374906 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ochotka 0 Napisano Grudzień 28, 2006 Ja kiedyś kupiłam puder sypki i tusz do rzęs. Katastrofa!!! Nigdy więcej!!! Puderjeszcze dało się wytrzymać, ale tusz był tragiczny - smierdział spirytusem, miał same grudki, nie dało się nim wogóle malować. Zdecydowanie NIE POLECAM tej formy zakupu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jejuśku Napisano Grudzień 28, 2006 ale cazsem jak sie "zajrzy" do takiego tuszu to naprawde wyglada tak jakby wszystko znim bylo w porzadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciekawiona ona Napisano Grudzień 28, 2006 lusia :) ja tez jestem z bialego :) i raz kupiłam tusz l'oreala na jurowieckej :-o porażka,nie polecam,był przeleżały chyba ale oryginalny raczej nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach