Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to się nazywa patologia

Do karmiących matek. Co myślicie o tym filmie ??

Polecane posty

Gość patologiaaaaa
???

Ja karmie juz 14 miesiecy i nie wyobrazam sobie by moje dziecko ssalo cycusia dluzej niz 2 lata. Ja mam nadzieje,ze uda mi sie malego odstawic przed 18 miesiacem zycia!!! Nie wyobrazam sobie dziecka chodzacego do przedszkola ,ktore nadal ssie piers!!! Brrrr!!!!

Gość looo matko
toz to oblesne i chore. to jak juz im tak tego mleka potrzeba to moglaby odciagac i im z butelki chociaz dawac a nie dawac ssa sutki piecioletniemu dziecku! o fuuu ludziom odwala

hehe.. A czy ktoś potrafi przetłumaczyć dokładniej z angielskiego o czym oni mówią ? Bo ja rozumiem tylko niektóre zdania i zwroty wyrwane z całości. Szczególnie ta babka która zadaje na końcu jakieś pytanie i ta druga odpowiedziała jej chyba coś dziwnego.

Gość looo matko
zapytalam sie jej jak w takim razie skoro sypia z dziecmi a tata jest w innym pokoju plodza te dzieci. a tamta jej na to "to pani uprawia seks tylko w lozku?" cos takiego

Gość looo matko
no beledow troszke porobilam - nie ja sie jej zapytalam, tylko ona sie zapyta "jak plodza dzieci"

acha, dzięki

Gość looo matko
ludzie ale z tych dzieciakow dzikusy wyrosna .... przecie zone tylko srac na podloge potrafia; drzec morde, piszczec i skakac po meblach ... i WSZYSTKO im wolno. przeciez cholera jasna takie dziecko do sklepu nie bedzie umielo pojsc po bulki; a co dopiero znalezc sobie zone/meza; prace; zalatwic sprawy urzedowe; miec w ogole jakis kontakt z innymi ludzmi. oni krzywdza te dzieci

ale ciekawe że babka sobie ubrała czapkę z daszkiem i ciemne okulary. Chyba jednak próbuje zachować swego rodzaju anonimowość. Ciekawe dlaczego.. :P

Gość prawdę mówiąc poczulam lekki
niesmak widząc że takie duże dzieci a jeszcze cyca doją no ale cóż,ta kobieta jest zadowolona i dzieci również ;-) chyba stara się utrzymać dzięki temu dobrą linię :-D Byłam świadkiem jak jedna kobieta daleko na północy karmiła swoje dzieci w wieku 14 lat :( ale z tego co wiem to to był ich jedyny pożywny posiłek. Niektórzy myślą że jak krowa daje ciągle mleko to człowiek równiez może:-o

Gość to sie nazywa patologia
14 lat ???!!!! Gdybym coś takiego zobaczyła to już wtedy nie użyłabym słowa patologia tylko zamilkłabym pod wpływem szoku. Coś takiego to byłoby to dla mnie wręcz przerażające

Gość no co wy chcecie
wszystko jest dla ludzi no nie, alescie sa wyrozumiałe po ch.....ju

W niektórych kulturach to absolutna norma - większość narodów Północy praktykowało karmienie do oporu, czyli siedmio-dziewięciolatki chodziły już z ojcem na polowanie, a nadal po powrocie dostawały pierś do possania :) Ale ta pani na Eskimoskę nie wygląda :P

Gość to przynajmniej mogła

Gość to przynajmniej mogła
to mleko odciągnąć :-D ciekawe co czuł taki dziadek :-D