Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agulkaa a

Plamienie..... co to jest i dlaczego tak sie dzieje?

Polecane posty

Gość agulkaa a

Kiedyś miałam takie plamienie w środku cyklu-powiedzieli mi lekarze po zbadaniu,że mam nadżerkę i drożdze-ok,po tabletkach problem znikł. Dziś pio długim czasie znów sie [pojawiło takie coś-plamienie koloru różowego (jak krew).Nie biore tabletek anty.wiec od czego to może być i co może zwiastować?Miał ktoś tak?Okres też już miałam:(

Gość agulkaa a
piszcie:(

Gość moze to ......
a masz 100 % pewności ze nie jestes lub ze nie zaszłaś w ciąze bo podobno jak sie poroni albo poczatek poronienia to własnie plami sie na rózowo taka krawia chyba ze wiesz z e to nie ciaża to może jakies torbilelki najlepiekj do lekarza isc

Gość agulkaa a
w ciąży nie jestem,a naprawde nie wiem od czego to mogło sie pojawić... Jakieś jeszcze inne opinie?

Gość moze to ......
a to może w srodku cyklu to moze owulacja czasmi sie tak zadrza ze wystepuje plamienie w trakcie owulacji

Gość moze to ......
a jak cie boli coś czy trawa dluzszy czas to nie nalezy zwlekac a po drugie to nadzerka tez moze robic swoje

Gość agulkaa a
może to i to-nie wiem:(ale jak występuje takie coś to trochę sie martwię,a co najgorsze to wątpie w dobre zdiagnolizowanie u lekarza:jeden powie,że to nadżerka,drugi,że to drożdze-zapalenie,a trzeci,że coś innego...i co...

Gość agulkaa a
nic mnie nie boli...jestem 8 dni po miesiaczce tak wiec może to owulacyjne,a nadżerkę własnie mam,ale tez dziwnie sie o tym dowiedziałam-bo jeden stwietrdził,że jest,drugi że nie ma,a potem że jest:)śmieszne-boję sie jej ruszać...

Gość lulejka
włąsnei to moze byc owulacja mi si eto zadza b zadko i zazwyczaj jakas malutenka kropelka a potem spokoj a jak byłam u gina to mowil ze jest 'czysto' i nadzerek nie ma

Gość agulkaa a
fajnie masz

Gość agulkaa a
ktoś jeszcze może wiedzieć co to i od czego jest?

Gość agulkaa a
???

Gość papapapapaaa
??piszcie

Gość kajapaschalsa
ja tak mam ,mam 17 lat i nie jestem w ciazy bo jestem dziewica pewnie to drozdze trudno;/do gina nie pojde za zadne pieniadze never never wsydze sie i to OKROPNIE

Gość agulkaa a
Nie ma czego:) Ale drożdze trzeba leczyć,a ja nie wiem od czego ja to mam.Dziś już przeszło,ale trwało to 2 dni:(

ja przed ciaza bo teraz jestem i ten problem zniknal mialam plamienie barzdo czesto nawet przy tabletkach antykoncepcyjnych. wystepowalo w srodku cyklu-ale to jest normalne niektore kobiety tak maja podczas owulacji, ale mialam tez po wspołzyciu...powiedziano mi ze mam krucha nadzerke i ze to z niej plamienie..nie jestes sama, nie panikuj