Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megasss

Czy to możliwe?!

Polecane posty

Moja kolerzanka mieszka u babci.. z dzieckiem i facetem..ale babcia nie chce już nimi mieszkać a oni mówią,że w lutym się wyprowadzają do nowego mieszkania..a dodam,że grosza nie mają..z tego co wiem dostali mieszkanie za darmo.Czy jest taka możliwość? I jeśli tak to jakie warunki trzeba spełnić aby dostać za darmo mieszkanie? Prosze o odpowiedz

pewno dostali socjalne mieszkanie ktore otrzymuja ludzie majacy niskie dochody najczesciej posiadający dziecko lub dzieci i nie majacy gdzie mieszkac musza to udowodnic

Urwał nam się kontakt.Więc nie mam jak. Jestem sierotą więc może to też jakiś warunek ulgowy.Już sama nie wiem:-/

Gość może wujek z Ameryki im
zafundował...

a moze znajomi tak sobie gadali, ze kasy nie mieli, a tak naprawde to na niej siedza?????? ;)

nie jest łatwo miec przyznane takie mieszkanie nawet tym najbiedniejszym jest trudno dostac bo chetnych na nie bardzo duzo i dlugo sie czeka nawet 3 lata od złozenia wniosku

Kefirek ludzi biednych poznasz. Wiem, bo to widać w jakich ruderach mieszkają..że liczą kazdy grosz..a widziałam już klucze do ich mieszkania..więc nie kłamią..a po za tym to porządni ludzie

Ja już nie wiem co robić. Mieszkam z babcią ale i tak będe musiała z stąd się wyprowadzić.To nie moje mieszkanie.Myślałam,żeby też postarać się o takie mieszkanie socjalne..

Gość ------------------------ona
a z czego oplacasz internet?

a gdzie taki wniosek trzeba złożyć? Wybaczcie ale mam 19 lat i mało się orientuje w tych sprawach.