Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiat20

JAK SPRAWIC ABY WLOSY BYLY PIEKNE I NIE WYPADALY??

Polecane posty

Gość asiat20

Witam, mam dwa problemy dotyczace wlosow z ktorymi nie bardzo moge sobie poradzic. Po pierwsze, z natury mam bardzo geste piekne wlosy, jednak zmienuilam kolor z bardzo ciemnego blondu, na jasny blond(oczywiscie zmiany byly stopniowe). Wlosy sie zniszczyly jednak nie wypadaly. Dodatkowo zniszczyly sie od prostownicy, ktora je spalila i dzis sa niejednakowej dlugosci. Na dzien dzisiejszy ejstem w 9 miesiacu ciazy. W 5 miesiacu przez zmiany hormonalne i silny stres pierwszy raz w zyciu w niesamowitych ilosciach zaczely wypadac mi wlosy. Od 2-3 miesiecy uzywam odzywki WAX. Powiem szczerze ze jestem zadowolona, wlosy nie wypadaja az tak bardzo. I zdecydowanie poprawil sie ich wyglad. Ale co moge zrobuic, aby jeszcze bardziej je zregenerowac i przespieszyc ich porost?Jakie sa srodki ktore moglyby mi pomoc jeszcze bardziej ograniczyc wypadanie wlosow??? Drugi problem to taki,iz przez ten caly czas rozjasniania wlosow, maja one wiele odcieni blondow. mi marza sie dwa odcienie i to bardzo do siebie zblizone, aby kolor byl bardziej jednolity, czy jest jakas metoda, ktora znaja fryzjerzy, aby zrobuic cos takiego z wlosami???Oczywiscie chce sie poddac takiemu zabiegowi, dopiero, za okolo 2-3 miesiace. Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie

Gość martuśkaaaa
Kup sobie tabletki Vitapil do lykania - pomoga, wlosy beda blyszczace i zregenerowane i beda tez szybciej rosly:) i oczywiscie mniej wypadaly! Ja efekty zauwazylam po zuzyciu tak 1,5opakowania. Lykasz 1x dziennie, sloiczek zawiera 60pigulek. Mnie tez strasznie wylazily wlosy z powodu stresu, po prostu opuszczaly mnie garsciami. Bylam zalamana. Tez mialam Wax i do tego te tabletki. teraz odrastaja mi jak szalone, az robi mi sie taka smieszna "grzywka" na czole.:)