Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandi..

Mam bardzo owłosione rece a za kilka dni sylwester co zrobic zeby sie ich pozbyc

Polecane posty

Gość sandi..

hmm no nie da sie ukryc ze mam na rekach dlugie dosc ciemne wlosy...kiedys chodzilam na solarium i jak bylam opalona to tak tego nie bylo widac..ale teraz gdy nie chodze to jest to problem dla mnie...hmmm np golic sie boje bo pewnie odrosna ciemniejsze i grubsze i bedzie po jednym dniu juz widac odrstajace..i zapewne bedzie to okropnie wygladac..kupilam sobie fajan bluzke ale te rece..bedzie widac to owlosienie i bede czula sie okropnie...niewiem moze kosmetyczka ? macie inne rady?? Co Wy robicie? wiem ze nie tylko ja mam taki problem..

Gość zdrowie i uroda
ja nie mam problemu z tym ale mysle ze zamiast golic powinnas kupic sobie krem do depilacji i dzien przed Sylwestrem sobie polozyc na to co chcesz zlikwidowac. Golenie zajmuje zbyt duzo czasu i szybciej wszystko odrasta :) Pozdrawiam

Gość sandi..
hmm ja juz sama niewiem:( a nie odrosna grubsze i ciemniejsze:(? i tak pewnie duzo czasu mi to zajmie bo ja naprawde mam dosyc dlugie i geste:(

Gość sandi..
pliss piszcie to dla mnie wazne..

Gość kikiaa
czesc Sandi! ja w wieku 17 at zaczelam golic, teraz mam 20 i juz nie golę...nakladam na nie wode utleniona w zelu, 3procent, do nabycia za 5z w aptece. i ciut pomaga..opd czasu do czasu solarium...na razie jest ok, o Niebo wygodniej niz gdy golilam, bo po goleniu fakt raczki sliczne gladkie, ale po 2 dniach znowu do golenia. Pozdrawiam!

Gość */*/*/*/*/
Pewnie że odrośnie:D i będzie jeszcze gorzej.Nie zaczepiaj bo będzie jeszcze gorzej.

moze je rozjasnij kremem do wlosow? ja bym tak zrobila,jesliby zaczelo szczypac to od razu bym splukala. albo-po prostu-wyrwij na wosk:-) na pewno nie odrasna od razu i bardzo je oslabisz.

Gość allea
najlepiej pozbyć się tego dziadostwa woskiem

Gość Myfulinda
A ja uzywam depilatora. Dlugie, czarne kudly mialam na rekach. Ale widze,ze sporo dziewczyn ma na rekach i nie zwracaja na to uwagi. A to niezbyt estetyczne.

Gość co ja tutaj robię
depilator albokrem do depilacji będzie ok. Włosy nie odrosną równocześnie i "drapiące" jak po goleniu. Co do wosku się nie wypowiem bo nie próbowałam

Gość sandi..
ale woskiem zapewne bardzo boli nie? chyba juz wole pocierpiec niz wygladac jak malpa...a gdybym woskiem zrobila jutro np u kosmetyczki to beda w niedziele jakies np czerwone plameczki i bedzie widac ze jest podrazniona?????????? dziekuje za rady...

a dlaczego do kosmetyczki... bo one robia to szybko...a sama bedziesz robila to wolno wiec bol wiekszy... a dobra kosmetyczka ma wprawe

Gość nie gol absolutnie
ja kiedys uzylam kremu depilujacego i od tamtej pory sa jeszcze gorsze :( ale juz to zaakceptowalam... ale gdybym mogla cofnac czas, to nic bym nie robila, bo naprawde byly mniejsze.

Gość o_rany
nie przejmuj sie - to moja rada niedlugo to nam nosy kaza golic :o mozesz posmarowac wloski takim rozjasniaczem sally hansen, albo uzyj samoopalacza do ciala i nic nie bedzie widac na ciemnej skorze

Gość sandi..
no ale bede miala ucyulenie po wosku?????ja chcialabym zeby bylo ok na sylwestra!!!!

Gość sandi..
puk puk

Gość hejka24
ja uzywam depilatora...Robie to tylko i wylącznie dla wlasnego komfortu psychicznego bo zle sie czulam kiedy wychodzilam gdzies w bluzce z krotszymi rekawami. Tylko depilacje robie jakis czas przed planowanym wyjsciem, po przez kilka dni utrzymuja mi sie czerwone krostki. Potem znikaja a wloski odrastaja nie w tym samym czasie i przez kilka tygodni mam spokoj

Gość eFFetha
Sylwestra jest pojutrze, więc nie zdążysz chyba na wosk, a poza tym nie znasz swojej reakcji na depilację i trochę późno na eksperymenty. Na Twoim miejscu ogoliłabym. Nie odrosną Ci w ciągu kilku godzin, a zawsze możesz iść na wosk albo zastosować inną metodę w przyszłości. Ja golę ręce od wielu lat, mam włosy dość jasne, ale długie, jestem brunetką. Nie odrastają mi ani mocniejsze, ani gęstsze, ani ciemniejsze. Są cały czas takie, jak były.

Gość mam jedną skuteczną radę
POKOCHAJ te swoje "owłosione ręce" !!!!! Ja też mysłałam,że to problem, lato, krótka bluzka a tu takie łapy! Raz nawet dokłądnie je wszystkie zgoliłam maszynką, i dopiero jakie grubsze odrosły (głupia byłam,chociaz Ty nie bądź!!) Ale teraz za nic w świecie nic bym z nimi nie zrobiła. Latem się rozjasniły i są teraz prawie niewidoczne. Dobrze Ci radzę, pokochaj je, a jak nie pokochaj to chociaz zaakceptuj. Człowiek nie jest małpą, pomysl jaki one mialy z tym problem :D:D

Gość co ja tutaj robię
hmm a ja myślę że jeśli golimy nogi i nie pozwalamy sobie na ich publiczne pokazywanie z jakimikolwiek włoskami, to dlaczego ręce miałyby być pozostawione "same sobie"? Jeśli są mało widoczne to nie ma sprawy, ale jak widać autorce tematu one przeszkadzają więc dla własnej pewności siebie może je nawet, jak radził ktoś wyżej, ogolić, a już po sylwestrze kiedy będą odrastać - depilator czy wosk

Gość czy aby na pewno
a ja gole maszynka