Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stuprocentowa Księżniczka

czerwona herbata

Polecane posty

Gość moje drogie panie....
a biala herbata to odniana herbaty zielonej ale..tak delikatna w smaku:) a ja sie tak madruje bo kiedys po necie szukalam wiadomosci na ten temat i znalazlam;)

aaaaa "na co jest.." biala a to nie wiem, ale mi smakuje;)

znalazlam, przekopiowane: "Właściwości herbaty białej: * orzeźwiające i pobudzające, * działanie antyoksydacyjne, czyli opóźniające efekty starzenia dzięki obecności antyutleniaczy, * antymutogenne (przeciwdziała powstawaniu zmian nowotworowych w komórkach), * zawiera polifenole, które chronią organizm przed atakiem wolnych rodników (substancji szkodliwych, powodujących zmiany w DNA komórki)"

biala herbata w "swiecie herbat" kosztuje 19 zł w zwyz (nawet do 100 zł) za 10 dk czerona i zielona ida od 13 zł w zwyz za 10 dk podaje ceny z konina

tyle ze te wazone sa nieporownywalnie lepsze w smaku od paczkowanych ze sklepu. i co wazne sa bardziej wydajniejsze. Polecam kupic sobie np na probe 5 dk

jesli raz kupisz to sie przekonasz ze cena (porownujac do wydajnosci ) nie jest wyzsza od paczkowanych, biorac pod uwage te tansze (od 13 zł)

Moje drogie panie ---> wiesz ja słodziłam czerwoną herbatę normalnie 2 łyżeczki a mimo to poleciało mi 4 kg w ciągu trzech tygodni wiec może to także od organizmu zalezy i od tego kto ma jaką przemiane materii ;) no chyba, że moje schudnięcie wynikało z autosugestii, że piję herbate i ona na mnie działa :P :D :D do Do teorii ----> wiesz no gruba nie jestem ale mam wałki na biodrach i brzuch mi urósł także jak schudnę 2, 3 kg to powinno to zejść :D nie mówię, że chce się jakoś drastycznie odchudzać bo lubię swoje ciało i to jak wyglądam oprócz brzucha i bioder własnie :D

dzis kupiłam sobie czerwoną lisciastą z Vitaxu i zieloną lisciastą od dzisiaj pije je obie na przemian:)mam nadzieje ,ze mi to nie zaszkodzi??co o tym myślicie??

Gość anonimowa dietkowiczka
Na pewno ci nie zaszkodzi, wiec pij bez obaw jesli tylko mozesz je przelknac.

Gość viki_33
hej, ja czytalam ze trzeba ja pic 30 min po posilku i parzyc przez 4 min. Kiedys mi pomogla uregulowac metabolizm po wielu dietach( np po kapuscianej tylam ,, z powietrza". pilam ja 3 mce po 3-4 dziennie i zgubilam 5 kg bez efektu jo-jo. nie jest to moze oszalamiajacy wynik ale ja bylam zadowolona bo jadlam normalnie tzn wszystkiego po trochu

Gość na mnie ta herbata działa
bardzo pobudzająco. jak wypije jedną rano to jest ok ale jak po południu to chodzą okropnie nakręcona. nie piję kawy bo bardzo mocno na mnie działa, sporadycznie cappuccino. nie wyobrażam sobie wypić 3 herbat czerwonych bo bym nie usnęła;/ czy ktoś wie dlaczego tak na mnie działa ?

Gość trututututu
Jej, kocham smak mocnej, gorzkiej zielonej herbaty, nie wyobrażam sobie dnia bez niej. Piję oczywiście liściastą, teraz przerzucam się na czerwoną, piję od kilku dni i prawdę mówiąc działa na mnie trochę przeczyszczająco. O to mi w sumie chodziło. Co do smaku.. Smak czerwonej jest okropny, mam wrażenie, że piję wodę z ziemią. Trzeba się po prostu przyzwyczaić. ;]

Gość trututututu
Zapomniałam dodać, jeśli nie możecie się przekonać co do smaku zielonej, polecam mieszankę zielonej z białą. Ma troszkę goryczy,ale jest znacznie łagodniejsza od samej zielonej. ;) Bez problemu powinniście znaleźć ją w sklepach.;)