Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konstancja Weber.....

.........bywało lepiej......

Polecane posty

Topic dla rozczarowanych ale pełnych optymizmu...bo sama go nie mam....i w dodatku to wszystko mi sie pomieszało.....już białe nie jest czarne a czarne nie jest białe i teskne za czymś okropnie.......za miłością.....

Gość ja o tym probuję nie mysleć
staram sie dodawac sobie pracy co w koncu mi wychodzi po wieeelu miesiacach staczania się

dodawać pracy....też próbuje ale nie mam ochoty pracować....nie zależy mi....kiedyś zależało....teraz z dnia na dzień coraz mniej

Tez mi nie zalezy, ale doszlam do momentu, ze tylko praca pozwala nie zwariować. A co do facetow to dalam sobie deadline na seks: jak się nie trafi tak do ktorego cos czuję to mogę się przespać raz na bardzo dlugi czas z takim, ktory byl w stanie się o to postarać mimo braku chemii. Na jeden raz lepszy bez chemii a na poziomie, niz z iskrą a idiota.

Gość 60minut
a ja postanowiłam mieć wszystko w dup.....niczym sie nie przejmować ,i tak będzie co ma być,nie zabije sie przecież,

Gość sopot2006
hej hej autorko tez sie pogubilam, nic mi sie nie chce, nie mam motywacji, celu, marzen_jeszcze potrafie sie smiac, ale za chwile robie sie dwa razy smutniejsza_chcialabym od nowego roku miec taka sile i wyciisnac zycie jak cytryne i zyc i oddychac

no w d...miec to dobra rzecz :D ale tak z glową,z głową... :D

w d.....mi sie wszystko nie zmieśc :( wiecie co...jesteście bardzo mili kochan chociaz was nie znam to....życze wam dobrych snów ...idę spać...może siejutro spotkamy a jesli nie to....badzcie szczęśliwi......pa....buzia 102

Gość sopot2006
a po nocy przychodzi dzien, a po burzy spokój........ słodkich snów:)

Konstancja Weber..... >>>wiesz co, moze to będzie spekulacja, ale czuję, że czegoś żałujesz, jakiejś relacji z kimś tam, że czegoś nie zrobiłaś a mogłaś zrobić.... ale ja się na wróżkę nie nadaję...cierpię jedynie na przerost empatii nad rozsądkiem dobranoc, śpij slodko;)