Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruziaa

Zajrzyjcie tu mamy

Polecane posty

Gość mruziaa

Mam problem z moim 14-miesięcznym synkiem, w dzień jest cudownym pogodnym dzieckiem, a w nocy koszmar, co chwilę budzi się z przeraźliwym krzykiem. Nie jest głodny, ma wygodnie nie idą mu zęby.... Ja już nie mam siły.

Może przeżywa to co dzieje się w dzień . Moja sąsiadka tez tak miała z synkiem ale juz przeszło. Moja córeczka też czasami płaczę jak np szaleje przed snem z tatusiem ( skaczę z nia po domu- bawia sę w Gumisie ), albo pójdzie do dziadków i robi co chce :)

Jak ja miałam ten kłopot, właśnie w podobnym okresie - zdarzało się budzenie nawet 20 razy w nocy - miałam ochotę się wyprowadzić z domu... w końcu jednak okazało się, że szły ząbki - trójki, ale bardzo powoli... cały ten koszmarny okres trwał około 2-3 tygodnie - chodziliśmy z mężem jak żywe trupy :O Wytrwałości, Mruziaaa :)

Gość mruziaa
Dziękuję dziewczyny :) Ja jeszcze trochę siły mama, ale mąż wymięka, hmmno może znów zęby :( Najgorzej, że nie wiadomo jak mu pomóc.

moj tez sie budzi z placzem. pokazuje na nozki. Powiedzialam doktorowej ze w nocy budzi sie z bolem nog i bardzo placze. powiedziala ze w zime zwieksza sie zapotrzebowanie na plyny. kazala na noc dawac duzo pic i jak sie obudzi to posmarowac mu nogi mascia rozgrzewajaca. pozdrawiam serdecznie

mozesz spróbowac podac ibufen w nocy albo paracetamol to napewno złagodzi ból - jeżeli to ząbki

Gość monika77
też myślę że to ząbki,ale sprawdziłabym również uszy one zawsze w nocy bolą bardziej niż w dzień - z własnego doświadczenia wiem.

Gość mruziaa
Idę z nim dziś do pediatry, niech go obejrzy bo to już się nie do wytrzymania robi.

hej znajoma!!!! nie wiem ile ma lat twoje starsze dziecko ale ja jak byłam mała budziłam się tez z bólem nóg w piszczelach i okazało się ze mam reumatyzm.Miałam 4 latka.ból nie samowity,własnie w nocy tez mi mama smarowała spirytusem i bandazowała,zęby rozgrzać.Zrobili mi badania i ASO miałam ponad 1000 a norma jest 100. Mam nadzieje że to nie to....... ale sprawdzić nie zaszkodzi,