Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anisik

Test ciązowy-pozytywny?

Polecane posty

Gość anisik

Witam wszystkich staramy się z męzem o dziecko(1 miesiąc) w sylwestra miało się okazać czy się udało, poniewaz mam raczej regularne cykle, ale wczoraj niestety zaczął mi sie okres, tzn. takie niewielkie plamienia jak na poczatku okresu.Zrobiłam załamana test ciązowy i wyszły 2 kreski, tzn. kontrolna bardzo wyrażna natomiast ciązowa prawie niewodoczna, ale jednak i ja i mąż ją widzieliśmy. W związku z tym mam pytanie czy test może wskazywać nieprawidłowy wynik (może coś sknociłam) czy jest możliwe pojawienie sie krwawienia mimo wczesnej ciązy? Po pracy robię drugi zobaczymy jak wyjdzie.

Gość ja kupilam za 60 zl
to trzymam kciuki i zycze aby wynik byl taki jakiego pragniesz

Gość anisik
Dzięki kurcze nie miałam już nadziei, jak poszłam do kibelka i zobaczyłam, że zaczyna sie okres, a tu ten wynik testu i chyba niepotrzebnie się nastawiam

Gość idź po pracy do
przychodni i zrób badanie krwi na stężenie hcg. kosztuje ok. 20 zł ale daje pewność. na wynik będziesz musiała poczekac do jutra, powodzenia

dlatego ja nie wierze w testy i zawsze polecam badanie krwi: BETA hCG, ktore daje 100% pewny wynik i 100% wiarygodnosci:P Zycze owocnych staran, pozdrawiam

Mojej koleżance tez tak wyszedl test, jedna kreska mocna druga malo widoczna, ale okazało się ze byla w ciązy, no niektóre testy są trefne, faktycznie teraz to tylko badania ale jutro sobota wiec poczekasz az do wtorku na wynik jesli dzis zrobisz. Kup jeszcze jeden test.

Gdzieś kidyś krążył po kafe artykuł, w którym twierdzono, że takie plamienia na początku ciązy mogą się pojawić przy zagnieżdżaniu się zarodka :P Więc plamienie mozę tu być dobrym znakiem ;)

Jednodniowe plamienie to moze być krawienie implantacyjne zarodka więc poczekaj czy dalej będzie okres. Albo zrób badanie z krwi.

Gość anisik
Dzięki obyś miała rację z tym zagnieżdżaniem ogólnie to strasznie słabo się czuje ostatnio, ale nie sądzę żeby to była wina ciąży

Gość anisik
No niestety wygląda na to że nie jestem w ciąży, właśnie dostałam normalny, obfity okres taki jak co miesiąc, czyli to juz nie tylko plamienia.Zrobię test po powrocie do domu, ale nie mam już nadziei

Gość anisik
Własnie zrobiłam drugi test i niestety negatywny, wiem że to dopiero pierwszy miesiąć starań ale jestem zdołowana. Pozdrawiam wszystkich pa