Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rebma

Czy weszlibyście tu?

Polecane posty

Wymyśliłyśmy nazwę Galeria Sztuk Wszelakich \"Mazy kontrolowane\"

Gość dla mnie brzmi tak
jakoś bełkotliwie i pretensjonalnie:o Moze pomyślcie jeszcze trochę:)

Gość muffffkkaaa
mam skojarzenia ze stanem wojennym i wymazami medycznymi. ona mało zabawne :O

hmm, mojej znajomej, i jej znajomym sie podoba, a tu same negatywne odgłosy:) kumpel jescze podsunął cos w tym stylu Galeria Sztuk Wszelakich \" Karanga\" od naszych imion Czy to jest lepsze?

Na tym forum żeby nazwa znalazła uznaie musiał by sie znajdowac cos o odbycie, ewentualnie draże lub parówki z biedronki. :o

to znaczy ze tak do konca nie mam tego poważnie traktować?:)

Gość dla mnie brzmi tak
Karanga mi sie bardziej podoba :) Zalezy jaka chcecie mieć klientelę, jak młodych odjechanych studentów np. animacji kultury, czy wychowania plastycznego, i raczej bez kasy, to spoko, jak ludzi "ulicy", ale skłonnych do zostawienia pieniędzy to raczej nie spoko... chyba, ze to ma być galeria non profit ;)

I chodzi o to czy ta nazwa kusi chociaż troche zeby zobaczyc co tam moze być

to ma byc dla wszystkich, zeby zwykły człowiek sie zaciekawił, Myśle ze ktoś zainteresowany sztuką juz na samo słowo galeria powinien zareagowac:)

będą tam prace naszego autorstwa, ja bardziej grafika komputerowa, znajoma malarstwo, oprócz tego myślimy nad odziezą artystyczną, no i bedą tez takie drobiazgi jak jakies figurkio z masy solnej, czy ręcznie malowane filiżanki.

Gość dla mnie brzmi tak
wiesz, wszyscy do "mazów kontrolowanych" nie wejdą. Nie wejdzie nikt konserwatywny, bo mu sie to będzie zbyt odjechanie kojarzyć, z pomalowanymi w ciapki pisuarami na przykład;) Zalezy jeszcze, co w tej galerii chcecie mieć, czy coś takze dla babci, która chciałaby "kwiaty w oleju", czy tylko awangarda?

Gość dla mnie brzmi tak
a, już napisałaś :)

Gość olcha
zostaw "galeria sztuk wszelakich". albo "galeria ...". nazwa nie powinna byc dluga bo i tak nikt nie bedzie chcial jej wymieniac. w mim miejscie powstal klub, coprawdaw budynkupo innym klubie, ktorego nazwa skladala sie z 3 liter. ten nowy skladal sie z 2, dlygich slow, przez co nikt nie chcial miedzy znajomymi o nim mowic(uzywano starej nazwy, tzn nazwy starego klubu0. ajak wiadomo droga pantoflowa moze wiele.

no dla babci tez, mama od znajomej potrafi takie super serwety robic, i na świeta maja wzięcie te koronkowe ozdoby, chodzi o to ze będzie mozna cos tez na prezent dla babci kupić :)

Gość dla mnie brzmi tak
To im prostsza i łatwiejsza do zapamiętania nazwa tym lepiej. No i Olcha ma rację, nikomu nie będzie się chciało tylu słów wymieniac do znajomego ;)

Gość muffffkkaaa
Samo słowo "galeria" przejęły markety i nazywają tak swoje sklepy :O może nazwijcie się Hipermarket ze sztuką ;)

Ta nazwa Galeria sztuk wszelakich , jest wskazaniem ze nie jest to galeria obrazów na przykład tylko różnych rzeczy, co myślą ludzie jak słyszą tylko nazwe galeria?

Gość dla mnie brzmi tak
Ja oczyma wyobraźni widżę moja ulubiona galerię ze "wszystkim" czyli troche obrazów i rysunków, trochę swiec, jakieś figurki, garnki z gliny, ozdoby ze słomy itp.itd. :) Z supermarketem jeszcze mi sie nie kojarzy... Chyba jestem niedzisiejsza

a moze coś z tymi mazami ale krócej,? albo jakis zamiennikbo ta nazwa długo jest wskazaniem na branże jakby, a ta krótka ma byc później kojarzona poprostu, i tak kazdy bedzie mówil ta nazwe krótszą chyba, mamy w miescie taką Galerie Sztuki użytkowej \"stalowe Anioły, i kazdy mówi Stalowe anioły, albo galeria stalowe anioły

wymyśliłam tak, Galeria Sztuk Wszelakich \"MAZU\" Jak wam pasuje?

Gość łączenie tematów
nazwa galerii 19:30 rebma Galeria Sztuk Wszelakich "MAZY" Czy taka nazwa wam pasuje? www.rebma.prv.pl 08:58 Myrevin Ja już się wypowiadałem. Powinno być : Galeria Sztuk Wszelakich "Parówka z Biedronki".