Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przenosiny

klub DZIEWCZYN mających okres na sylwestra

Polecane posty

Gość askaaaaaaaaaa
kurcze ja mam okres i bede na sylwka miała ;( naszczescie brzuch mnie nigdy nieboli:) kupiłam juz tampony jakos to bedzie ;PPPPP

Gość jestem z wami
takze trzeci dzien na sylwka 😭 to nie fair

Gość ioioioio
się dołączam, mimo że durniejszego topiku nie widziałam. :D

Gość nie będzie łatwo
Ja niestety będę miała jutro 2 dzień okresu, czyli ten najgorszy. Nie mogę używać tamponów, więc pozostaje bardzo cienka podpaska. Okres utrudnia mi wiele spraw i na pewno nie jest to dzień jak każdy inny: - kupiłam sobie krótką, bardzo obcisłą sukienkę- jej założenie odpada, bo zwyczajnie źle bym się w niej czuła i musiałam pożyczyć od koleżanki długą suknię, a ta nowa za 500 zł, będzie musiała przeleżeć w szafie do następnego sylwestra:( -cały czas mam wrażenie, że się ze mnie leje, tej krwi nie leci może dużo, ale mam wrażenie mokrości i tego, że coś ze mnie wypływa:( - co 2-3h będę musiała chodzić do toalety, zmieniać podpaskę i podmywać się chustesteczkami - na pewno będę odczuwać duży ból brzucha, wezmę 2 tabletki ketonalu, ale to zadziała na kilka godzin, potem zacznie mnie boleć od nowa i znowu tabletki, więc wszelki alkohol odpada, nawet odrobina szampana może mi zaszkodzić - w czasie miesiączki odczuwam okropny ból korzonek, nawet Ketonal ledwo pomaga, czasem w ogóle nic na mnie nie dziala - najsilniejsze bóle odczuwam w nocy, czyli noc mam zrąbaną. -po imprezie planowałam iść z chłopakiem do jego domu i mogę co najwyżej poleżeć obok niego, o sexie nie ma mowy. - niestety taniec odpada, bo zwyczajnie boli mnie wtedy jeszcze bardziej i odczuwam dziwne skurcze. Gdybym wiedziała, że dostanę okres na sylwka, poszlabym do ginekologa po tabletki anty, ale w tym miesiącu wyjątkowo dostałam okres wcześniej.

Gość besstyjjka
ja tez mialam obfite miesiaczki i czesto bolesne teraz zazywam tabsy i problem z glowy - praktycznie zero bolu, okres pyci. Jak mi okres wypada w jakis niefortunny dzien to poprostu nie robie przerwy. No i do tego prawie z zegarkiem w reku wiem kiedy bede go miala. Moze tabsy maja wiele wad ale zalet tez troszke;)... pozdrawiam.

Gość tez mi problem
a ja sobie przesunełam tabletkami i nie bede miec;)

No i nie dostałam okresu. Spóźnia się już 4 dzień... I przyznam, że jestem wkurzona, bo nie będę miała w sylwestra, ale jeśli dostanę w przyszłym tygodniu, to znaczy, ze będę miała na studniówkę :/ A wolałabym jednak w sylwestra niż w studniówkę :D