Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalallallalallala24

NIE DZIEWICA!!!

Polecane posty

Gość biedulka.....
to niemożliwe >>> Twoje slowa tycz sie rowniez facetow , rownie dobrze o nich mozna to samo napisac :P

Gość kotka czarna
gdyby nie mialy z kim sie tak jak to nazywasz "dupczyc" pewnie by tego nie robily... a gdzie prawiczki sie podzialy? moim zdaniem takie rzeczy trzeba zaczynac jak jest sie z kims na kim nam zalezy, kogo kochamy.. sex ma byc z milosci a nie dla sportu. inaczej to nie ma sensu.. i traci ta magie

Gość biedulka.....
xaxaxa. >>> no co Ty??? :) czasy sie zminily i zadko kto z naszego pokolenia chyba tak mysli chyba ze rodzice lub dziadkowie moga tak podsumowac

Gość ad_21
macho! nie wiesz ze istnieje cos po między? na swieceie sa jeszcze inne kobiety niz zdziry i zdiry albo kobiety, ktorych nigdy nikt niegdy nie dotknął, ale czego wymagac, od osób tak ograniczonych jak ty.

Gość to niemożliwe
Dlaczego kobiety tak strasznie się dupczą ... no, bo leż można? One udają cnotki, a nogi to rozkładają przed każdym naprawdę chętnym i godnym ich zaufania. Dopczą się, i dupczą. Zdradzają, i zdradzają ... I nigdy im dość, mogą godzinami oddawać się rozpuście. Bez zahamowań, bez skrupułów i bez wyrzut ów sumienia. Ważny jest tylko penis między rozłożonymi nogami.

Gość o jezu o jezu
Nie dziewica. Matko kochana, co teraz poczne!!! Jezu jezu, co ja narobiłam!!! Boże!!!!! :/

Gość to niemożliwe
no widzisz o jezu jezu jaki masz szacunek do samej siebie

Gość ad_21
nie jestem dziewicą i sie szanuję, sorry bidulka, burze twoją teorie!

Gość ad_21
to niemożliwe jestes chyba jakims mizoginem i masz zaburzony obraz swiata. Moze idz do psychologa. twoj tok myslenia jet spaczony, wiesz?

Gość to niemożliwe
rozpustnice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to niemożliwe
ad 21-> nie ja mam zaburzony lecz Ty wypaczony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość biedulka.....
ad_21 >>> przeczytaj moja wypowiedz nizej chodzi mi o to ze jak dziewczyna sexi sie z jedym chlopakiem z ktorym planuja wspolna przyszlosc to ok , ale jesli puszcza sie na prawo i lewo to dla mnie oznacza to brak szacunku do niej samej :O

Gość kotka czarna
tez nie jestem dziewica i uwazam ze sie szanuje. nie uwazam sie za dziecko kocham sie moim chlopakiem i w sumie to juz mnie nie interesuje co reszta o tym mysli.

Gość ad_21
faceci ktorzy oceniaja kobiete po tym czy jest dzeiwica, po prostu traktuja ja przedmiotowo, jak ktos chcial miec jakies zycie erotyczne przed slubem, nie mozna za to go potepiac dlaczego nikt nie mowi o tym, ze facet nie moze uprawiac sexu przed slubem i go za to nie potepia, To jakis absurd. Pytanie dlaczego kobieta rozklada nogi i chce sie kochac? kurwa, dlatego bo to jej sprawia przyjemnosc, czyli dla tego samego powodu, co mezczyzna, wiec obluda jest potepianie za to tyko jej. Przeciez i kobiety i mezczyzni robia to z tego samego powodu!

Gość bez pomysłu na nick
Nie chciałbym być w sytuacji gdzie moja żona na pytanie (np ginekologowi) ilu miała partnerów, od powie w stylu: "dziesięciu, ale mąż wie tylko o dwóch".

bidulka...no nie seksi się z facetem przed ślubem czyli z nie_mężem? :O i ty nie nazywasz jej rozpiustnicą - przecież dziewicą nie będzie w dniu ślubu :O

Gość kotka czarna
ad_21 brawo. 100% racji. temat prawicze- milczy. kazdy rzada dziewic ale kazdy by pobzykal w swoim zyciu kilka innych

racja, jeśli wyzywać kobiety nie-dziewice od ku... to także nazywać tak mężczyzn nie-prawiczków

Gość kotka czarna
bez pomyslu na nick... ginekolog nie bedzie jej pytal o ilu wie maz a o ilu nie. to nie jest istotne w badaniu:P moze zapytac o ilosc z racji ryzyka wenerykow

Gość to niemożliwe
ad21 -> nie samymi przyjemnościami zyje człowiek i tu sie róznimy!!!!!

Gość ad_21
a co z kobietami, ktore czesto i gesto uprawiaja sex, bo maja taki a nie inny temperament, ale szanuja sie i wymagaja tego od innych a do lozka ida z mezczyznami na poziomie? (nie mozna powiedziec,ze taka kobieta sie nie szanuje, bo sie po prostu szanuje,i ot co! tego sie nieprzeskoczy) znam kobiete po 30 jest bogata i wymaga szcunku do jej osoby, jak ktos powie ze to zdzira, bede smiala mu sie prosto w twarz, problem wielu osob, to gemeralizowanie, jest zbyt duzo ludzi, zeby po jednej cesze wrzucac wszystkich do jednego wora!!

Gość biedulka.....
myslovitz_anka >>> no to nic ze nie bedzie dziewica wdniu slubu jesli bedzie go brala z facetem z ktorym stracila dziewictwo :) to byloby najfajniej bo co to za roznica przed slubem czy po jak ludzie sie kochaja chca ze soba byc chca stworzyc rodzine nie myslcie ze jak tak kategorycznie potepiam nie-dziewice ale dla mnie np ma znaczenie w jaki sposob dziewczyna utracila dziewictwo moze dla facetow to nie ma znaczenia jesli tak to sa gburami i tyle!

Gość bez pomysłu na nick
kotka czarna Nie ważne czy ginekolog, czy kto inny . Nie ważne czy komuś powie czy zatai. Po prostu nie chciałbym być w takiej sytuacji. ad_21 "jak ktos chcial miec jakies zycie erotyczne przed slubem, nie mozna za to go potepiac" Ale tez nie można żądać żeby inni to akceptowali, jeżeli to jest niezgodne z ich poglądami.

to niemożliwe - dupczenie się nie jest wcale tak straszne jak myślisz :P:) a poza tym- odmawiasz sobie tylko seksu czy innych przyjemności też?

Gość kotka czarna
dziewczyny nie dziewice: dajmy spokoj. niech szukaja... i to jeszcze takich, ktore ich nie oklamia ad swojego dziewictwa. nie wiedzialam ze jest jeszcze takie myslenie ze nie dziewica juz sie do niczego nie nadaje... ludzie! na jakim swiecie zyjecie!!!!!! ale.. nic tu po mnie. pozdrawiam

Gość ad_21
to nimozliwe z tym co poweidziales przed chwila zgadzam sei z toba, ale nie widze zwiazku, jednoznaczna diagnoza-spłaszczasz temat. wychodzi troche twoje ignoranckie spojrzenie na tę sprawe.