Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalallallalallala24

NIE DZIEWICA!!!

Polecane posty

Gość bez pomysłu na nick
ad_21 "a co z kobietami, ktore czesto i gesto uprawiaja sex, bo maja taki a nie inny temperament, ale szanuja sie i wymagaja tego od innych a do lozka ida z mezczyznami na poziomie? (nie mozna powiedziec,ze taka kobieta sie nie szanuje, bo sie po prostu szanuje" To tak jakby złodziej powiedział - nie jestem złodziejem bo nie kradnę samochodów tylko same radia :O .

Gość kotka czarna
nie ma sie czym chwalic ze sie mialo 10 partnerow. z tym sie zgadzam... ale nie uwazam ze rozpusti sa wszyscy ktorzy uprawiaja sex. a zy zona przyzna sie do przygod lozkoych (wszystkich) czy nie... to juz swiadczyc bedzie o niej.

Gość kotka czarna
a Ty jestes prawiczkiem?

biedulka.....wyobraź sobie, że sporo z tych teraz nie_dziewic straciło cnotę właśnie z potencjalnymi kandydatami na męża :O - jednak nie \"wyszłoim \" przed ślubem i może na szczęscie, że przed ślubem a nie po. a co z rozwódkami, wdowami - im dziewictwa nikt nie wróci - czy są gorsze bo też dały dupy facetom którzy je rzucili albo też odeszli w inny sposób? :O

Gość bez pomysłu na nick
Jestem - ze względu na przekonania - do ślubu.

Gość kotka czarna
no chyba ze tak. ja sie szanuje, stracilam jak mialam 22 lata. pozdrawiam i zmykam.

Gość ad_21
bez pomyslu na nick, mnei po prostu kurwica bierze, jak opisuje sie jedna i te sama sytuacje w ktoej uczestniczyla kobieta i mezczyzna, o nim sie mowi facet a o niej tania kurwa, dla mnie to jest gorzej niz nienormalne

Gość to niemożliwe
Mówie tak bo widze co się dzieje na świecie, wszystko się sprowadza do kultu ciała, seksizmu itp Popatrzcie co jest w TV , swiat zapomniał o innych wartościach.Dziś najwiekszym dobrem dla człowieka jest jego wygląd i atrakcyjnośc seksualna.Moze trochę zboczyłem od tematu ale to sie wiąze.

Gość ad_21
o co chodzi z tym zlodziejem????

Gość ad_21
pod tym wzgledem cie rozumiem, to niemozliwe i tez to dostrzgam, i podejrzewam ze podobni ejak ciebie i mnie to irytuje, ale kiedy slysze jak ocenia sie kobiete, ktora ma milion roznych cech TYLKO I WYLACZNIE pod katem dzeiwica -nie dziewica, to dla mnie brak szacunku dla tej kobiety jako do czlowieka. gdzies ma sie wszystko, jej poglady, przekonania, swiatopoglad, charakter, tylko czy blona w pochwie jest. JAKIE TO PIERWOTNE.

Gość ad_21
dla mnie to tak samo pierwotne i zwierzece, jak u zachowanie tych osob z tv owładnietych kultem ciala.

Gość ad_21
sam tylul na forum jest dla mnie zalosny -czy mozna wziac slub z nie dziewica. Moze zrobmy forum, czy mozna wziac slub z kobieta z krzywym zebem? (to tyle samo swiadczy o jej osobowosci)

Gość to niemożliwe
z tym zebem to chyba zły przykład

Gość ad_21
Czy wszyscy uciekli mordowac nie-dziewice??

Gość ad_21
moze troche przesadzony, i nie przemyslany, ale podobny poziom absurdu (i istotnosci-jak dla mni oczywiscie)

Gość bez pomysłu na nick
myslovitz_anka Jakbyś uważnie czytała moje wypowiedzi to byś wyczytała że jestem facetem :D . A to że stanę na ślubnym kobiercu jako "dziewica" to raczej pewne bo mam silną wolę. Silną tzn taką że nie ulegam nastrojom tylko trzymam się swoich przekonań. Żebyś nie myślała, wiele lasek podobało mi się jako kobiety i na dobrą sprawę mogłem się z nimi przespać, ale tego nie zrobiłem. Nie dlatego żebym nie chciał, ale moje przekonania są takie że najpierw ołtarz a później łóżko, i się tego trzymam.

Gość myslowitz-anka
ja uciekam - ale nie będę żadnych mordów czynić :) - pooglądam sobie Szymka M i innych wesołków u Drzyzgi :) a szanujących się nie_dziewic bronić będę zawsze i wszędzie :)

Gość ad_21
to moze poweim tak, czlowiek jest zbyt zlozoną istota zeby rozpatrywac go po jednej cesze.

Gość to niemożliwe
ja jestem!!!!

Gość myslovitz-anka
bez pomysłu na nick - w takim razie sorry prawiczku :) - podziwiam i życzę powodzenia i wytrwałości i.....gratulacje dla wybranki :)

Gość to niemożliwe
To trochę istotna cecha moze bierze sie to stąd iz wynika to z tradycji religijnych

Gość kotka czarna
tradycje tradycjami. najgorsi sa zagizali katolicy. a jak juz bedzies zpo slubie to bedziesz sypial z zona tylko podczas owulacji?? bez zabespieczenia oczywiscie? religia pozostaje w miejscu a swiat idzie do przodu

Gość to niemożliwe
wiem ale takie przekonania pozostały i zawsze łamanie ich regół bedzie sie kojazyć z nieczystościa i brakiem szacunku do siebie

Gość kotka czarna
wiec jak poslubie wyorazasz sobie zycie sexualne z zona.. zabezpieczenie- NIE (religia) myslales o tym? ile masz lat wogole?

Gość to niemożliwe
nie rozmawiamy teraz o zyciu po slubie lecz przed nim i o tym czy kobieta jest dziewica przed nim.I po drugie nie zeniłbym sie z kobieta z która wczęsniej bym sie nie przespał ale to w końcu moja zona bedzie no nie??

Gość bez pomysłu na nick
kotka czarna Dokogo te pytania ?

Gość kotka czarna
ale zycie zgodnie z religia to zycie i przed slubem i poslubie. pytanie do tego co pomylslu na nick nie ma. eh. spadam.. jako nie dziewica zle sie tu czuje ... czesc

Gość bez pomysłu na nick
Jak do mnie, to ci odpowiem :D "...wiec jak poslubie wyorazasz sobie zycie sexualne z zona..,zabezpieczenie- NIE (religia)..." Metody naturalne nie sa takie nieskuteczne jak to sugerują niektóre osoby. Moja mama je stosowała przez całe życie i dorobiła się jedynie 3 planowanych dzieciaków. ile masz lat wogole ? Powiedzmy, więcej niż 25 ale mniej niż 30.

Gość teraz wam zadam bobu
czrna kotka napisała -> jako nie dziewica zle sie tu czuje Jak allkoholiczka wśród abstynentów ? :P