Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalallallalallala24

NIE DZIEWICA!!!

Polecane posty

Gość kotka czarna
powiem tak: miala kupe szczescia i regularne cykl:)anie, a teki cos rzadko sie zdarza. Twoje zdanie.. szanuje je ale nie musze sie z nim zgadzac.

Gość kotka czarna
bo ciagle czytam ze nie dziewice sie nie szanuj a uwazam ze to bzdura. ja sie szanuje moj chlpakktoremu je oddalam mnie szanuje iec... nie rozumeim waszegopodejscia...

Gość teraz wam zadam bobu
Nie, raczej dobrze się ich nauczyła i konsekwentnie stosowała (metody naturalne).

Tak...,a dziewica ma czekać na księcia z bajki do usranej smierci:o Weźmy pod uwagę,że ludzie się dobierają pod względem temperamentu. Facet,który lubi \"to\"robic,na pewno nie będzie zadowolony z babką,która w imię zasad moralnych nie uprawia seksu:o Zwiększyć wam ludzie libido i od razu zaczęlibyście inaczej gadać:D:P I powiem,że jesteście mało empatyczni,bo nie potraficie zrozumieć człowieka,który pragnie sie kochać i robi to dla przyjemności. ...Ja tez jestem przeciwna robieniu \"tego\" z kim popadnie. Jednak jesli dziewica ma być skazana na kogoś ,kto myśli : \"ze jesli kobieta nie jest dziewica to ma marne szanse na zzamazpojscie\". To juz lepiej dla niej,żeby nigdy za mąż nie wyszła ,zerwała ze swoim dziewictwem i kochała się z facetami ,którzy się jej baaardzo podobaja:P:P:P Na pewno osiągnie więcej w życiu,niż ta,która zwiąże się z takim infantylnym,nieżyciowym idiotą :P

Gość kotka czarna
PS nie czuje sie jak alkoholiczka wsrod abstynentoe bo nie jestem sexoholiczka. sex nie jest dla mnie w zwaizku prioytetm i watpoie zeby kiedys byl

Gość bez pomysłu na nick
Chciałem to samo napisać co "teraz dam wam bobu" :D .

Gość bez pomysłu na nick
Ale widzę po tej dyskusji, że chyba jesteśmy z różnych światów. I może to dobrze. Każdy będzie wybierał według swoich kryteriów.

Gość kotka czarna
bez pomyslu na nick: zycze Ci abys znalazl ta jedyna. ja juz znalazlam. mam adzieje ze to ten. znam go 10 lat jestem z nim 3. i dlatego wciaz pisze ze sie szanuje. moze i z dwoch swiatow jestesmy, nie uwazam ze moj jest gorszy ani Twoj lepszy. takjzu jest i tyle. dlugo nad moja decyzja sie zastanawialam. najwazaniejsze ze jestem pewna moich uczuc, i tego, ze nie zaluje ze wlasnie jemu oddalam sie w calosci. Docenia to.