Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schocolatta

co myślicie o depilacji na gorąco piczki przed porodem

Polecane posty

Gość schocolatta

na gładko zeby mi w dzien lub 2 nie odrastały włosy bo swedzi to jak cholera i nieprzyjemne uczucie a tak zrobic to raz a pozadnie na kilka tygodni

Gość hallooooo
chodzi o depilacje na dłuzszy okres czasu niezalenie w jaki sposób, a nie prymitywnie jesdnorazówką meza

widac zadna nie uzywa depilacji, po co i tak tam nikt nie zaglada, nieźle, naprawde nieźle

schocolatta_ ja depiluje sie co 2-3 dni od zawsze .i jakos tak szybko nie \"zarastam\" :D

Gość trzustka
nie wiem, czy ja jestem jakaś nienormalna, ale nigdy w życiu nie wydepilowałabym piczki inaczej niż maszynką - wyrywanie boli mnie tam nie do wytrzymania

hjie hjie ......ciulowo to okresliłam ;) depilacja ...:D Ja równiez golę sie maszynka ;) -- co 2-3 dni --styka..

Gość schocolatta
acha, ja tez uzywałam do tej pory maszynki i do tego pianki do golenia, lae kurcze te cholerne włosy odrastanją mi juz na 2 dzien co ja gadam, ogole sie rano a wieczorem juz czuc pod palcami odrastanie chciałabym uzyc czegos bardziej skuteczniejszego nie wiem...wosk np, lub moze cos mi poradzicie na dłuzsza mete

czekoladko :) nie doradze Ci bo sama uzywam tylko maszynek i pianki moze inne dziewczyny cos doradza :) ? wosk --- Brrr-- wystarczy ze raz sobie nogi probowalam nim \"upieknic\"myslalam ze bede sikac po nogach ....:Da co dopiero "tam" -- jak nic bym siknela:D