Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoozcieee

antybiotyk przez 3 dni 7dniowej przerwy pomozecie??

Polecane posty

Gość pomoozcieee

a wiec dostalam antybiotyk trafia mi przerwa w braniu tabletek i przez pierwsze 3 dni mam brac antybiotyk czy to jakos oslabia dzialanie??

Gość rowniez zainteresowana
JEJUS!!!!! zadzown do apteki, tam ci doradzi pani mgr farmacji a nie 15letnia panna ktora pisze ze wszystko wie.

Gość pomoozcieee
ale moze jednak ktos wie hmm :)

Gość ja nieufam wiekszosci rad na f
orum tymbardiej co do brania lub nie brania. najbardzie rozbawilo mnie zeby zamiat postinora nalac TAM octu i dzialanie takie samo. problem tylko w wtym jak zaaplikowac to glebiej.. hmmm nasuwa sie stanie na rekach i podskoki, ale to wersja dla bardziej wygimnastykowanych.... zadzon sobie lepiej do apteki.. tam Ci nikt kitu nie wcisnie

Gość poooodnoooszeee
up

Gość przeczytaj ulotkę
zwykle wszystko jest ok po 7 dniach, ale np na ulotce YASMIN podają rodzaje antybiotyków, po których trzeba się dodatkowo zabezpieczac 28 dni (chyba- dawno nie czytałam)

Jeżeli antybiotyk przypada na przerwe 7-dniową to przerwy NIE MA!!! I bierzesz następne opakowanie ODRAZU. Przynajmniej tak jest przy Yasmin. Wiem bo ostatnio też brałam antybiotyk.

Gość pomoozcieee
ale jak to przerwy nie ma bo nie rozumiem bezsensu tak

Gość pomoozcieee
od dzisiaj mam zaczac i chyba ie zaczne wiecie na problemy moczowo-plciowe lepiej jak sie wybiore do ginekologa bo mm grzybice najprawdopodobniej a po doustnych antybiotykach tez mam ;/ dzwonilam od apteki pani powiedziala ze nie wiem powinno pisac na uotce nie pisze nic szczegolowo :(