Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość organizator amator

a gdyby tak zorganizowac

Polecane posty

Gość organizator amator

taka grupe nieformalna, chociaz docelowo dosc zawezona... pan dojrzalych, ktore maja poprostu ochote sie pobawic i panow w roznym wieku, ktorzy maja ochote taka zabawe dostarczyc. rozne konfiguracje, rozne zabawy w wiekszym gronie (oczywiscie w ramach tej grupy), kontrole lekarskie uczestnikow itd. itp. tak mi sie wpadlo...

Gość ale o so chozi...

Gość musztarda a ile masz wiosen
???? hihihihi

Gość oneeczka
Nie przesadzaj musztardko. Jastem starsza od Ciebie, tyle,że troszke głupsza, więc tego nie wyczuwasz. :D

Gość oneeczka
Możlwe dzieciaku. Jak się ładnie postaram, to "błyszczę" rozumkiem 16latki. Demo: bo ja juz tak jestem ze luibe jak mnię wszyscy uwarzaja za młodzierz, bo wtedy ja się terz tak czuję się . ;)

Gość oneeczka
A Twoje poczucie humoru, cięte riposty i własne zdanie wzbudzaja mój autentyczny podziw. Nie wazelinuje, bo pomarańcza jestem, więc mogę sobie pozwolic na prawdę "najprawdziwniejszą". ;) :D

Gość organizator amator
ja bym nie byl taki pewny czy nie byloby chetnych nawet tutaj, pozatym taka grupa nie musialaby byc wcale duza. kazdy ma jakies fantazje albo nie ma z kim realizowac (np. odnosnie seksu grupowego, czy jakis tam konfiguracji takiego seksu itp.), a tak byloby kilka osob przebadanych, ktore mozna tak pozatym poznac na gruncie towarzyskim i bawimy sie.

Gość oneeczka
Na co trzeba najbardziej uwazac podczas seksu zbiorowego? -Żeby nas nie pominięto. :)

Gość organizator amator
tak mnie zaciekawilo: po co sie wypowiadac na topiku ktorego tematyka nas nie interesuje?